Kas tas Štaras? | Kas vyksta Kaune

Kas tas Štaras?

R. Tenio nuotr.

Antradienį portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją užplūdo skaitytojų laiškai su nuotraukomis, kuriose Savanorių prospekte, netoli „Topo centro“, užfiksuotas didelis žalios spalvos plakatas su baltų raidžių užrašu. Daugeliui jis neabejotinai užminė mįslių.

[galerija kiek=”4″]

Kaip jau minėta, žalios spalvos plakato fone matomas baltų raidžių užrašas: „Štarai, su gimtadieniu!“. Sveikinimo stendas iš pirmo žvilgsnio primena afišas, skirtas krepšininkui Šarūnui Jasikevičiui: „Šarai, pasilik“, „Ačiū, Šarai“ ir kitas ne vieną dieną mieste stebinusias kauniečius.

„Sudomino plakatas. Kas čia per akcija-atrakcija“, – klausia portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Vytautas.

„Šiandien ryte keliaudama į darbą pastebėjau šią reklamą. Noriu paklausti, gal žinote, kas čia vyksta? Ar šiandien Šarūno Jasikevičiaus gimtadienis?“, – teiraujasi kaunietė Ieva.

Suskubome pasidomėti, ar šis plakatas su užrašu, „Štarai, su gimtadieniu!“ taip pat yra skirtas Š. Jasikevičiui, tik per klaidą ne vietoje įsipainiojo raidė „T“. Kauno miesto savivaldybės atstovai portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams patikino, jog savivaldybė su minėtu plakatu neturi nieko bendro.

Paskambinome į plakatą gaminusią firmą pasiteirauti, kas tas Štaras? „Nieko negaliu pasakyti, nežinau“, – sakė plakatą gaminusios lauko reklamos agentūros „Katos studija“ atstovas. Pasidomėjome ir apie kainas. Pasak vyro, tokio plakato pagaminimas kainuoja maždaug 100 eurų. O stendo nuoma priklausomai nuo vietos ir afišavimo laiko gali siekti nuo 300 iki 2000 eurų per mėnesį.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams pavyko išsiaiškinti, kas tas Štaras? Neoficialiais duomenimis, „Topo centro“ kolektyvas su gimtadieniu sveikina bendrovės generalinį direktorių Remigijų Štarą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA