Skaitytoja informuoja: „Dabar nepaiso taisyklių, vėliau verks, kad blogi keliai“ | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja informuoja: „Dabar nepaiso taisyklių, vėliau verks, kad blogi keliai“

Skaitytojų nuotr,

Iniciatyva „Kaunas tvarkosi“ apėmusi nemažą dalį kelių, kuriems jau kurį laiką reikėjo tvarkymo. Viena tokių atkarpų – kelio, jungiančio Kauną ir Karmėlavą pradžia. Darbai šiuo metu ten vyksta, tačiau ne visi kauniečiai tuo yra patenkinti.

Kelias šiuo metu pravažiuojamas tik viena eismo juosta, o tai tikrai apsunkina išvažiavimą iš Kauno – padidėjus automobilių srautui iš karto pradeda formuotis spūstis, kelionės prailgsta. Žinoma, kai kurie vairuotojai labai skuba ir neturi laiko – tokį pavyzdį užfiksavo ir portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja Simona.

Ji atsiuntė nuotrauką, kurioje akivaizdžiai matomas kelio ženklas, kurio dalis uždengta – reikia suprasti, jog važiuoti galima tik viena juosta. Tačiau užfiksuotam vairuotojui tai ne motais – jis, norėdamas aplenkti eilėje laukiančius vairuotojus, važiavo tvarkomu keliu. „Matosi, jog labai skubėjo. O paskui skųsis, kad blogai patiestas asfaltas“ – žinutėje redakcijai rašo skaitytoja.

Tiesa, šventinį savaitgalį tokių atvejų pasitaikė ne vienas – skaitytojai teigia, jog ypač draudimo važiuoti tvarkoma juosta žmonės nepaisė Joninių išvakarėse.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA