Nufilmavo skaitytojai: treniruoklius Kauno parke išbandė dinozaurai | Kas vyksta Kaune

Nufilmavo skaitytojai: treniruoklius Kauno parke išbandė dinozaurai

Skaitytojų nuotr.

Šventinį savaitgalį Kaune buvo visko – skaitytojai fiksavo avarijas, gaisrus, kelių erelių pasiskraidymus, pasakojo nemalonias istorijas… Tačiau šis skaitytojos užfiksuotas kadras išsiskiria iš visų savo pozityvumu.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja Evelina atsiuntė smagų vaizdo įrašą, kuriame du dinozaurai mankštinasi ant Santakos parke įrengtų treniruoklių. Dinozaurų kostiumus apsirengę vaikinai atrodo tikrai komiškai – matosi, jog praeinantys žmonės stabteli ir bando įamžinti tokią smagią treniruotę.

Skaitytoja pasakoja, kad dinozaurai – jos draugai. „Jie tiesiog nusipirko šiuos kostiumus ir išėjo pasivaikščioti. Labai daug negatyvo visur paskutiniu metu, tai pagalvojom, kad bent jau jų tokia kelionė praskaidrins kauniečiams nuotaiką,“ – portalui rašo vaizdo įrašą atsiuntusi Evelina.

Taip pat ji priduria, jog žmonės reagavo labai pozityviai – sulaukta daug juoko, keli vaikai kartu su pripučiamais kostiumais apsirengusiais vaikinais žaidė gaudynių.

Tokio tipo pripučiamų dinozaurų kostiumai Lietuvoje – naujiena, tačiau pasaulį juokina ne vieną mėnesį. Internete galima rasti vaizdo įrašų montažų, kuriuose žmonės, apsirengę šiais kostiumais, užsiima įvairiomis veiklomis.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA