Pasakoja skaitytoja: vairuotojas ne tik, kad nesilaiko grafiko, bet dar ir rūko autobuse | Kas vyksta Kaune

Pasakoja skaitytoja: vairuotojas ne tik, kad nesilaiko grafiko, bet dar ir rūko autobuse

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nors nuo 2003 metų Joninės paskelbtos nedarbo diena, ne visų profesijų atstovai gali atsipūsti. Vieni iš tokių – viešojo transporto vairuotojai, kurie, nesvarbu kokia diena, vis tiek turi nemažai laiko praleisti prie autobusų arba troleibusų vairo.

Tačiau ne visada kelionės tokiomis dienomis būna malonios. Su portalu „Kas vyksta Kaune“ susisiekė skaitytoja Smiltė, kuri nori pasidalinti savo šventinės kelionės patirtimi. Mergina važiavo 63 maršruto autobusu kryptimi „Mega – Kaniūkai“.

Apačioje pateiktas Smiltės laiškas.

„Sveiki, turiu keletą pastebėjimų apie Kauno viešąjį transportą. Šiandien, šeštadieni, 14:30 į stotelę „Mega“ turėjo atvažiuoti 63 autobusas. Prie pat šios stotelės yra aikštelė, kurioje autobusai turbūt laukia savo laiko, kada pradėti maršrutą. Tai pirmasis mano pastebėjimas būtų, jog sėdėdamas autobuse ir nieko neveikdamas, vairuotojas nesugeba pradėti maršruto laiku. Na lyg ir viskas gerai, minutė viena kita labai nepykdo iki tol, kai pamatai, jog autobuse vairuotojas baigia traukti paskutinius cigaretės dūmus. Įlipus į autobusą smarvė tikrai jaučiasi. Į autobusą taip pat lipo keletas šeimų, kuriose buvo mažamečiai vaikai. Negaliu patikėt, kad jie turi dabar sėdėti šioje „kvapų oazėje”. Žinoma, tai viešasis transportas, negali pasirinkti puikiausių sąlygų, tačiau ar tikrai vairuotojas rado vieta rūkymui? Viešasis autobusas lyg neturėtų būti jo nuosavybe, kurioje galėtų nors ir važiuojant „traukti dūmelį“? Ir tiesa pasakius, tai tikrai ne pirmas kartas, kai matau tokį vaizdą.“

Dėl valstybės šventės su „Kauno autobusais“ susisiekti nepavyko.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA