Pusnuogis vyras, pasižymėjęs viešajame transporte, siautėja toliau | Kas vyksta Kaune

Pusnuogis vyras, pasižymėjęs viešajame transporte, siautėja toliau

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Penktadienio rytą mūsų redakciją pasiekė skaitytojų atsiųstas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas neseniai portale „Kas vyksta Kaune“ aprašytas vyras. Prieš keletą dienų jis drąsiai girtavo viešajame transporte, o dabar siaučia Kauno gatvėse.

„Siunčiu filmuotą medžiagą apie tą patį pilietį, apie kurį tekstą publikavote prieš keletą dienų, kai šis važiavo viešuoju transportu, sėdėdamas su alkoholinio gėrimo buteliu“, – rašė skaitytojai.

Atsiųstame vaizdo įraše aiškiai matomas ilgaplaukis vyriškis, neprisidengęs viršutinės kūno dalies ir mūvintis tik tamsios spalvos kelnes bei sportinius batelius. Šį kartą jis pastebėtas prie vienos iš  A. Mickevičiaus gatvėje esančių parduotuvių.

Minėtas vyras, prisiartinęs prie durų, bando pačiupti iš parduotuvės išeinančią moterį. Tačiau jai pavyksta pasprukti.

Primename, kad pirmadienį, birželio 19 dieną, keliaudama autobusu kaunietė Inga nustėro: į autobusą įlipo keleivis, kuris rankose laikė alkoholio butelį ir atsisėdęs pradėjo iš jo gerti. Vyras iš kitų keleivių išsiskyrė ir tuo pat kaip ir šįkart – nebuvo prisidengęs viršutinės kūno dalies – nedėvėjo marškinėlių.

Norime pasiteirauti portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų: ką manote apie šį pasikartojantį įžūlų vyro elgesį? Ar reikėtų sudrausminti tokius piliečius?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA