Kaunietis: prekybos centro aikštelėje senjorų tyko įkyrus prekeivis | Kas vyksta Kaune

Kaunietis: prekybos centro aikštelėje senjorų tyko įkyrus prekeivis

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Kaunietis Edgaras antradienį, po 15 val. šalia vieno prekybos centro pastebėjo įtartiną asmenį, kuris aktyviai ragina iš jo pirkti daiktus pigiau. Anot redakcijai parašiusio gyventojo, vyras pigiau įsigyti prekes siūlė tik vyresnio amžiaus žmonėms.

Šarlatanai vėl suka ratus ir ieško kam įkišti savo puodus ir peilius, neįkliūkite”, – ragino Edgaras ir tęsė: „Kuris normalus prekeivis pardavinėtų abejotinos kokybės ir kilmės rakandus tiesiog „Senukų” (Draugystės g.) aikštelėje, kaip vanagas išsirinkdamas silpniausią klientą – senolį? Tikrai abejoju, kad čia darbuojasi oficialių platintojų atstovai. Man prekių nesiūlė, nes tikriausiai pasirodžiau per sunkus pirkėjas, o senelis – sukalbamesnis. Prekeivis ne lietuvis, užsienietis, panašus į rumunų tautybės asmenį”, – teigė kaunietis.

Jis aiškino kaip vyko prekybos procesas: įtartinas prekeivis suko ratus po aikštelę ir galiausiai surado senelį, tuomet pasistatė savo automobilį šalia, išsitraukė prekes ir perdėjo jas į potencialaus pirkėjo mašinos saloną, pademonstravo ir ragino pirkti.

„Įdomu, kad prekeivis pats savavališkai dėžę su puodais įdėjo į senelio mašiną ir pradėjo viską rodyti. Kol buvo dedamos prekės, senukas dar buvo visai kitoje mašinos pusėje ir jau norėjo lipti į automobilį ir važiuoti. Po dvidešimtą kartą senelio ištarto „ne”, prekeivis galiausiai numojo ranka, susirinko prekes ir nuvažiavo”, – pasakojo kaunietis Edgaras.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA