Kaune neaiškiomis aplinkybėmis sudegė prabangus „Porsche“ | Kas vyksta Kaune

Kaune neaiškiomis aplinkybėmis sudegė prabangus „Porsche“

delfi.lt 2017/06/20 17:37
Asociatyvi / DELFI nuotr.

Antradienį Kaune neaiškiomis aplinkybėmis užsiliepsnojo ir sudegė prabangus „Porsche Cayenne“ automobilis. Į įvykio vietą atvykusiems ugniagesiams gelbėtojams, automobilio išgelbėti nepavyko – automobilis jau buvo visiškai sudegęs.

[galerija kiek=”12″]

Birželio 20 d. apie 12:30 val. Kauno priešgaisrinėje gelbėjimo valdyboje iš Bendrojo pagalbos centro buvo gautas pranešimas dėl degančio automobilio Kaune, Kaunakiemio g.

Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, automobilis jau buvo visiškai sudegęs, degė atvira liepsna. Tačiau įvykio vietoje dirbę ugniagesiai dar negalėjo pasakyti dėl ko kilo gaisras. Ar kilo savaiminis gaisras dėl elektros instaliacijos ir pan., ar tai buvo tyčinis padegimas paaiškės tyrimo metu.

Prabangus automobilis „Porsche Cayenne“ stovėjo praktiškai Kauno centre, visai netoli Žalgirio arenos. Tačiau kartu ir nuošalioje vietovėje Kaunakiemio g. 5, giliai gamyklų teritorijoje.

Dar mįslingesnį „Porsche“ gaisrą padaro ir tai, kad jis visus aptarnavimus turėjo tik oficialiuose „Porsche“ servisuose ir niekur kitur papildomai nebuvo tvarkytas.

Automobilis draustas Kasko draudimu.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA