FitClub plečia sporto klubų tinklą – kitą savaitę atidaromas visą parą veikiantis FitClub 24/7 | Kas vyksta Kaune

FitClub plečia sporto klubų tinklą – kitą savaitę atidaromas visą parą veikiantis FitClub 24/7

Organizatorių nuotr.

Kauniečiams gerai pažįstamas FitClub sporto klubas plečiasi – jau kitą pirmadienį birželio 26 dieną, Kaune atidaromas visą parą veiksiantis FitClub 24/7. Naujai įrengtas, daugiau nei 1000 m2 ploto modernus sporto klubas įsikūrė Dainavos rajone, V. Krėvės prospekte 57.

[galerija kiek=”8″]

Klubo įkūrėjai teigia, kad šis sporto klubas išsiskiria tuo, jog ypatingas dėmesys skiriamas sporto naujokams: klube bus dalinamos nemokamos sporto treniruočių programos, o tam tikromis valandomis sporto klube dirbs salės instruktoriai, kurie apmokys kaip naudotis treniruokliais. „Mūsų tikslas – paskatinti ir sudaryti visas sąlygas tiems, kurie iki šiol sporto salės šiek tiek prisibijo. Norime įdiegti žmonėms įprotį, kad sporto klubai yra visiems norintiems sportuoti, o ne tik užkietėjusiems fitneso ar kitų sporto šakų atstovams“, – teigia naujo klubo savininkai.

FitClub 24/7 išsiskiria ir savo koncepcija, kuri padės sporto naujokams nepasimesti tarp treniruoklių gausos – sporto klube treniruokliai išdėstyti taip, jog judant nuo treniruoklio prie treniruoklio, būtų tolygiai stiprinamas kiekvienas kūno raumuo. Sportininkams navigaciją palengvins ir aiškus FitClub 24/7 skirstymas zonomis. Kiekvienas sporto klube galės sportuoti kardio, sunkių svorių, treniruoklių, funkcinių treniruočių, pilvo preso ir tempimo zonose, todėl kiekvienas galės sportuoti tose zonose, kurios jiems teikia didžiausią malonumą.

Anot klubo savininkų, FitClub 24/7 pristatys dar daugiau privalumų: aukštos kokybės, modernius italų ir amerikiečių gamintojų treniruoklius, galimybę pasivaišinti gėrimais kokteilių bare, premium klasės interjerą, kurio komfortiškam įrengimui skirtas ypatingas projektuotojų ir dizainerių dėmesys. Dar vienas privalumas – FitClub 24/7 savo klientų apsilankymų kartų ir trukmės neribos: „Juk sveiku gyvenimo būdu mėgautis reikia kiek nori ir kada nori“, – teigia klubo įkūrėjai. Be to, klubo nariai galės savarankiškai prasitęsti ir stabdyti narystes, galės pasižiūrėti kiek liko nario atostogų, o jei narystė pasibaigs – turės progą ją įsigyti specialiame terminale. FitClub 24/7 sporto klubo mėnesio narystės kaina siekia vos 19,95 Eur, o kad klientai įsitikintų naujo, visą parą veikiančio sporto klubo kokybe, FitClub 24/7 komanda dovanoja pirmą nemokamą treniruotę.

FitClub 24/7 atidarymo metu bus galima apžiūrėti naują sporto klubą ir treniruoklius, lankytojai turės galimybę susipažinti su salės instruktoriais, asmeniniais treneriais bei administratorių komanda. Sportinę atidarymo šventės atmosferą kaitins DJ Eddy, o skambant motyvuojančiai muzikai, lankytojai turės paskutinės minutės galimybę pigiau įsigyti metinę narystę.

FitClub 24/7 komanda nekantrauja sulaukti pirmųjų lankytojų ir birželio 26 dieną kviečia naują sporto klubą apžiūrėti nuo 15 iki 21 valandos. O energija užkrečiančias treniruotes bus galima pradėti jau birželio 27 dieną. Daugiau informacijos apie klubą rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA