Laisvės alėjos praeivius gąsdina atgijusi beždžionė (video) | Kas vyksta Kaune

Laisvės alėjos praeivius gąsdina atgijusi beždžionė (video)

R. Tenio nuotr.

Pirmadienį Kauno Laisvės alėjoje – akiai naujas reginys. Čia esančiuose gėlynuose kauniečiai gali išvysti gyvą beždžionės statulą, kuri išreiškia padėką sujudėdama. Vienus praeivius tai nustebina, kitus išgąsdina.

[galerija kiek=”12″]

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai išgirdę apie tokią naujovę bene mėgstamiausioje pasivaikščiojimų vietoje, Kaune, suskubo pažiūrėti, kas vyksta.

Laisvės alėjos gėlynuose išvydome stūksančią statulą, apsivilkusią pasiūtais iš skiaučių, rudais, panašiais į pirmykščio žmogaus, rūbais bei juoda beždžionę imituojančia kauke. Priėję šiek tiek arčiau, nustėrome – ji sujuda, išreikšdama padėką, kai į šalia pastatytą metalinį nedidelį indą įmetama moneta!

Pasiteiravome, ką šis mimas čia veikia. Į klausimą buvo atsakyta vyrišku balsu prabylant angliškai: esu statula ir stoviu čia bene kasdien dvi – tris valandas. Paklaustas, kodėl jis apsirengęs beždžionės kostiumu, gyvoji statula į klausimą rimtai atsakė tokiu pat retoriniu klausimu: o kodėl gi ne?

Daugiau detalių mimas apie save neatskleidė. Todėl kreipiamės į portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojus. Jei apie šį netikėtą reginį Kaune žinote ką nors daugiau, praneškite mūsų redakcijai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA