Ringauduose ir Altoniškių kaime plaukioję ir dingę asmenys rasti nuskendę | Kas vyksta Kaune

Ringauduose ir Altoniškių kaime plaukioję ir dingę asmenys rasti nuskendę

Kas vyksta Kaune skaitytojo nuotr.

Skaudi žinia pasiekė Ringaudų karjere šeštadienį dingusio paauglio artimuosius – sekmadienį, apie 10 val. jis rastas nuskendęs.

Kaip informavome anksčiau, Kauno ugniagesiai šeštadienį, birželio 17 d., 16:48 val., skubėjo į iškvietimą Ringauduose, kur pranešta, kad per maudynes dingo apie 16 m. paauglys, jis plaukiojo su 16-17 m. vaikinų kompanija. Su juo kartu plaukioję vaikinai spėjo, kad jis galėjo nuskęsti, mat kartu plaukiojant vaikinas paniro ir nebeišniro. Teigiama, kad vaikinai norėjo perplaukti visą karjerą, palenktyniauti, tačiau šis paauglys ne itin gerai mokėjo plaukti, tad draugai jam liepė likti ant kranto saugoti daiktų. Šis nepakluso. Paaugliai plaukiojo apie 10-15 m nutolę nuo kranto, draugai perplaukė, o jis maždaug vidury telkinio ėmė skęsti. Į pagalbą skubėjo draugai, tačiau jėgos jau silpo, išgelbėti vaikino nepavyko. Vienam iš bandžiusių padėti prireikė medikų pagalbos.

Ugniagesiai gelbėtojai sekmadienio, birželio 18-osios, rytą 10:26 val. žuvusio vaikino M. G. (g. 2001 m.) kūną aptiko Ringaudų karjere, 25 metrai nuo kranto, 4 metrų gylyje.

Šiandien, birželio 18 d., 12:26 val. rastas ir kitas šeštadienį plaukiojusio ir dingusio asmens kūnas: apie 18:37 val. Kauno rajone, Altoniškių kaime skendusio vyro A. V. (g. 1995-05-30). Apie jo skendimą Bendrasis pagalbos centras informuotas birželio 17 d., 18:37 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 tuomet gautas pranešimas apie tai, kad Kauno rajone, Zapyškio sen. Altoniškių k. skęsta žmogus užtvankoje, nuo kranto nutolęs apie 20 m. Į įvykį išskubėjo gelbėtojai su valtimis, tačiau padėti nebegalėjo. Jo kūną, nuo kranto nutolusį 20-30 metrų, 7-8 metrų gylyje, sekmadienį po vidurdienio iš vandens telkinio ištraukė narai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA