Kačerginėje amžiną meilę prisiekė talentingų krepšininkų pora | Kas vyksta Kaune

Kačerginėje amžiną meilę prisiekė talentingų krepšininkų pora

A. Barzdžiaus nuotr.

Šiltą ir saulėtą šeštadienį Kauno rajone esančioje Kačerginės Šv. Onos koplytėleje susituokė garsių krepšininkų pora Giedrė Paugaitė (26) ir Arnas Labuckas (29). Jaunuosius pasveikinti atvyko šeima, draugai, krepšinio pasaulio atstovai. Beje, poros liudininkais tapo krepšininkė Eglė Šulčiūtė ir jos vyras Marijus Gecevičius.

Tuoktuvės vyko nedidelėje medinėje koplyčioje, apsuptoje miško, ji pastatyta 1998 m., remiantis Vytauto Landsbergio-Žemkalnio 1936 metų projektu. Krepšininkų pora šią svarbią dieną pasirinko švęsti jaukiame, maždaug pusšimčio asmenų rate, jie visi tilpo į nedidelę koplyčią. Jaunoji dėvėjo baltą, ilgą, nėriniuotą „Inži“ mados namų kurtą suknelę ir buvo pasipuošusi ilgu nuometu, o jaunasis – vilkėjo juodą kostiumą.

Labiausiai jaudinanti vestuvių akimirka – priesaikos sakymas: jaunoji tardama pasižadėjimo žodžius labai susijaudino ir pradėjo verkti, ją raminti puolė jaunikis, švelniai nuvalydamas jai laimės ašaras.

Jau po ceremonijos, ką tik išėję, iš laimės švytintys jaunieji Labuckai buvo apibarstyti baltais žiedlapiais, o jaunikis garsiai ištarė: „Štai, pažiūrėkite, kokia graži mano nuotaka!“. Sveikintojai pritardami plačiai šypsojosi, netrukus visi buvo pakviesti pakelti taurę šampano už naujos šeimos laimę.

A. Labuckas po to priėjo atiduoti pagarbą uošviui – paspaudė ranką ir padėkojo: „Ačiū, kad tokią gražią dukrą užauginote, padėkosiu dar kartą“. Mamos krepšininkas nuoširdžiai paklausė: „Mama, nejau visą laiką būsi su tamsiais akiniais?”, – mat jos veidą puošė saulės akiniai.

Krepšininkai išsiskiria savo ūgiu: Greta, pasirinkusi vyro pavardę ir tapusi Labuckiene, yra 192 cm ūgio, o jaunikis Arnas – 203 cm.

Šią svarbią dieną pasveikinti poros atvažiavo žinomas krepšininkas Martynas Gecevičius su žmona, žinoma tenisininke, trenere Lina Stančiūte-Gecevičiene.

Svečiams nauja Labuckų šeima džiugiai demonstravo meilės ženklus – balto ir geltono aukso žiedus. Po ceremonijos su svečių svita Greta ir Arnas Labuckai patraukė švęsti į Birštoną. Medaus mėnesį pora leis JAV, išvyks pirmadienį ir ilsėsis tris savaites.

Greta ir Arnas draugauti pradėjo prieš trejus metus, susižadėjo pernai vasarą, atostogų Paryžiuje metu. 2016 m. liepos 8 d., apie savo sužadėtuves jie paskelbė „Instagram” paskyroje. Nuotraukoje buvo matyti ant piršto užmautas žiedas, rankoje laikoma raudona rožė ir Eifelio bokštas.

Kaunietis krepšininkas A. Labuckas atstovavo Rygos VEF, gegužės pabaigoje A. Labuckas Latvijoje pasipuošė šalies pirmenybių aukso medaliu. Jo komanda Rygos VEF palaužės „Ventspils“ klubą. Užpraeitą sezoną jis žaidė Panevėžio „Lietkabelyje“.

Mažeikietė G. Paugaitė šį sezoną žaidė Latvijos sostinės Rygos TTT komandoje. G. Labuckienė prieš vasarą sudarė kontraktą su Krokuvos „Wisla“ komanda, kur toliau žais A. Labuckas, kol kas neaišku.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA