Feisbuke sklinda gerumo mokanti istorija: padavėjos pavaišino centus skaičiuojantį senolį | Kas vyksta Kaune

Feisbuke sklinda gerumo mokanti istorija: padavėjos pavaišino centus skaičiuojantį senolį

I. Šapovalovos nuotr.

Socialiniame tinkle „Facebook“ žmonės aktyviai dalinasi kaunietės Inos įrašu, ji pasakoja apie gerumą, kurį kiekvienas gali sukurti paprastais savo poelgiais. Jautrus ir susimąstyti verčiantis įrašas per nepilną parą sulaukė 38 tūkst. patiktukų.

Birželio 16 d. Ina rašo: „Čilinome šiandien su Marija viename restorane Kaune tikrai skaniai valgėme, kai netrukus prie gretimo staliuko prisėdo šitas, labai garbaus amžiaus, senukas. Graudu buvo žiūrėti kaip delne jis spaudžia monetas. Ir matau tokį vaizdelį: atėjo padavėja ir absoliučiai ramiu ir maloniu tonu paklausė, ko jis pageidauja. Tas pasakė, kad sriubos, tada atėjo kita ir ramiausiai patiesė jam popierinį padėkliuką ir padėjo įrankius. Po kurio laiko grįžo pirmoji, padėjo jam sriuba ir pintinę su duona. Senukas jau ketino duoti pinigėlius, kai padavėja atsakė: „Nereikia, mes jus pavaišinsime”. – Senukas negalėjo ištarti nei žodžio, o man atvėpo žandikaulis!!! Ką!!! Klausykit, tai gal ne viskas pas mus dar prarasta???”, – emocingai rašė Ina.

Šią aprašytą istoriją pasidalino apie 4 tūkstančius žmonių, jie aktyviai komentuoja įvykį, nevengiama ir emocingų komentarų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA