Kas vyksta Kaune birželio 16-18 dienomis? (renginių kalendorius) | Kas vyksta Kaune

Kas vyksta Kaune birželio 16-18 dienomis? (renginių kalendorius)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vasara įsibėga ir atšylantys orai, apie kuriuos viską galite susižinoti užmetę akį į mūsų orų prognozę, kviečia aktyviai leisti laisvą laiką. Kaip ir kiekvieną savaitgalį, siūlome jums puokštę renginių, kurie neleis liūdėti, net jei ir nepavyks ištrūkti iš miesto – juk ir Kaune yra ką veikti.

Kino filmo „Sėdžiu. Medituoju Vipasaną“ pristatymas kartu su režisiere

Pasaulyje, kuriame trūksta ramybės ir laiko sau, meditacija yra puiku būdas padėti sau surasti dvasinę pusiausvyrą. Filmas „Sėdžiu, medituoju Vipasaną“ – ne tik įdomi istorija apie tai, kaip 10-ies dienų kursai keičia žmonių gyvenimus Indijos kalėjimuose, tai taip pat puikus Vipasanos meditacijos pristatymas tiems, kas nėra su ja susipažinęs. Peržiūroje taip pat dalyvaus ir filmo režisierė Eilona Ariel. Renginys nemokamas.

„Survive“ ir „Yomi“ koncertas

Baras „Lemmy“ kviečia išgirsti ir pamatyti egzotiškuosius svečius – visą kelią iš Japonijos sukorusius metalistus „Survive“. Šiuo metu turą po Europą darantiems japonams kompaniją palaikys „Yomi“ – linksma kompanija iš Latvijos. Šioms dviems grupėms sutelkus pajėgas drebės sienos. Įėjimas mokamas.

„Craft beer day 2017“

Pirmasis craft alaus mikro festivalis, kurio tikslas pristatyti moderniausius, inovatyviausius ir įdomiausius alaus gamintojus iš Lietuvos ir Europos, atsiribojant nuo industrinio ir nuobodaus alaus. Festivalyje dalyvaus dešimt profesionalių aludarių iš visos Europos, o pasivaišinti kviečiami bus visi dalyviai. Dalyvavimas mokamas

Sporto zona Kaune

Iniciatyvos sumanytojai kviečia visus kauniečius šeštadienį praleisti turiningai ir prisiminti, jog šią vasarą sportuoti ne tik madinga, bet ir labai naudinga. „Sporto zona Kaune“ sukurtas renginys skirtas aktyviam laisvalaikiui su šeima ir draugais, kuriame žmonės galės išbandyti skirtingų trenerių kūno stiprinimo ir sveikatingumo treniruotes, kurios bus pritaikytos tiek pažengusiems tiek mažai judantiems. Treniruotės nemokamos.

„Karinės forto paslaptys“

„Kauno miestas skendi tamsoje. Civiliai gyventojai miega, gynybiniuose miesto įtvirtinimuose keičiasi sargybos pamaina. Forto kazematuose blausiai spingsi palubėj pakabintos žibalinės lempos, vos vos apšviečiančios kareivių gyvenamąsias patalpas. Tai – tik dalis buvusio Kauno tvirtovės gyvenimo.“ Susidomėjai? Tuomet šeštadienį sutemus, 22:00 val. esi laukiamas šalia šeštojo forto. Pasiryžk susidurti akis į akį su istorija. Ekskursija mokama.

Žygis „Pažintiniu Kleboniškio miško taku“

Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras kviečia sekmadienį praleisti aktyviai ir geriau susipažinti su Kleboniškio mišku. Žygio tikslas – ne tik skatinti žmones daugiau judėti, būti gamtoje, gryname ore, bendrauti bei leisti laisvalaikį su artimaisiais, bet ir ugdyti gamtai palankų elgesį bei atsakomybę už supančią aplinką. Dalyvavimas nemokamas.

Kaip visuomet, visų renginių į apžvalgą sutalpinti neįmanoma – daugiau renginių kiekvienam skoniui galite rasti mūsų renginių kalendoriuje. Vasara pagauna pagreitį – neleiskite sau užsisėdėti!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA