Kaunas spaudžia Š. Jasikevičių pasilikt, tačiau kada bus priimtas sprendimas – neaišku | Kas vyksta Kaune

Kaunas spaudžia Š. Jasikevičių pasilikt, tačiau kada bus priimtas sprendimas – neaišku

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šią savaitę visas krepšinio gerbėjų dėmesys sutelktas ties Kaunu. Tokią reakciją ypač paaštrino ir Kauno miesto savivaldybės visų kauniečių siunčiama žinutė „Šarai, pasilik“ pasirodžiusi ant Savanorių prospekte esančio reklaminio stendo. Daugelį kauniečių tai suklaidino – juk savaitės pradžioje žiniasklaidoje pasirodė publikacijos apie tai, jog tarp vyriausiojo Kauno komandos trenerio Šarūno Jasikevičiaus ir komandos valdybos liko tik formalumai. Tačiau situacija yra kitokia.

Tai, kad įvyko galutinis susitarimas tarp Š. Jasikevičiaus ir Kauno „Žalgirio“ birželio 14 d. paneigė komandos direktorius Paulius Motiejūnas. Jis teigė, kad nesistengia nuslėpti žinių, tačiau sprendimas dar nėra priimtas, dėl to komanda tokios informacijos ir neskelbia.

Tą patį patvirtino ir komandos atstovas spaudai Almantas Kiveris, kuris pranešė, kad tokiam sprendimui reikia laiko. Tiesa, jis pastebėjo, kad Kauno miesto savivaldybės reklaminis stendas komandos valdybos buvo sutiktas pozityviai.

Tiek Kauno „Žalgiriui“, tiek ir vyriausiajam komandos treneriui Šarūnui Jasikevičiui šią savaitę netrūksta dėmesio. Antradienio vakarą Trakuose vykusios iškilmingos ceremonijos metu Kauno „Žalgirio“ krepšininkams buvo įteikti čempionų žiedai, kuriuos jie iškovojo finalo serijoje 4-1 įveikdami Panevėžio „Lietkabelį“, finalo MVP trofėjus buvo įteiktas „Žalgirio“ puolėjui Edgarui Ulanovui, o į geriausių viso sezono žaidėjų penketuką pateko du žalgiriečiai – Lukas Lekavičius ir komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

Nepastebėtas neliko ir trenerio darbas – Š. Jasikevičiui buvo įteiktas geriausio metų trenerio titulas. „Visų pirma noriu padėkoti savo komandai, administracijai, Pauliui (Motiejūnui) už pasitikėjimą. Tikiuosi, kad nueisime toliau“, – atsiimdamas apdovanojimą sakė treneris.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA