Portalas „Kas vyksta Kaune“ už budrumą apdovanoja skaitytoją | Kas vyksta Kaune

Portalas „Kas vyksta Kaune“ už budrumą apdovanoja skaitytoją

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Daugelis naujienų, kurias pranešame portale „Kas vyksta Kaune“, mūsų redakciją pasiekia per skaitytojų atsiųstus laiškus, skambučius. Tad šią savaitę norime apdovanoti vieną iš skaitytojų už budrumą ir dalinimąsi savo užfiksuota informacija.

Savaitgalį portale paskelbtas tekstas „Fiksuoja skaitytojai: nepavykus išgauti pinigų, aferistas mėgino užpulti automobilio vairuotoją“, kurio viduje galima pamatyti vaizdo įrašą apie įnirtingai neva kurui iškaulyti pinigus mėginantį tamsaus gymio pusamžį vyrą, kalbantį nerišlia rusų kalba.

Pastebėjęs, kad yra fiksuojamas mobiliojo telefono vaizdo kamera, aferistas bando pasišalinti grasindamas išdaužti automobilio stiklą ir necenzūriniais žodžiais keiksnodamas jo apgaulę demaskavusį vairuotoją. Straipsnis sulaukė didžiulio susidomėjimo ir surinko kone 15 tūkstančių peržiūrų.

Tas pats skaitytojas, pasivadinęs Riedančio žmogaus slapyvardžiu, netrukus atsiuntė ir kitą vaizdo įrašą: „Kauniečiai dar vienu būdu įamžino „vaiduoklio“ atminimą“. Nufilmuotoje vaizdinėje medžiagoje užfiksuoti vaizdai iš Kauno įžymybės – jau kurį laiką griaunamo viešbučio „Respublika“. Juo su skaitytojais pasidalinome vakar, birželio 13 dieną. Informacija taip pat buvo skaitoma – sulaukta ne vieno tūkstančio susidomėjusiųjų.

Šią savaitę nusprendėme apdovanoti minėtą skaitytoją, atsiuntusį du vaizdo įrašus. Vienas iš jų – didelės komandos darbas, todėl dovanojame 60 eurų restorano „Višta puode“ kuponą.

Kodėl kyla noras pasidalinti turima medžiaga, paklausėme Riedančio žmogaus: „Jei kalbėsime apie vaizdo įrašą, kuriame nufilmavau aferistą, tai padaryti man buvo labai svarbu, nes apie tokio pobūdžio situacijas ne mažai girdėjau, o susidurti teko išties kukliai – tą matote šiame įraše. Pasikartosiu, man buvo svarbu, kad kauniečiai pamatytų, kas dedasi jų mieste, juk tai vyksta visai šalia kiekvieno iš mūsų“, – komentavo pilietiškas skaitytojas.

„Kitas vaizdo įrašas – viešbutis „Respublika“ arba kitaip – „vaiduoklis“. Juk tai – šių laikų paminklas. Dažniausiai paminklai žmonėms gaminami iš akmenų, o mes padarėme „vaiduoklio“ paminklą, kad jį atsimintų. O paminklas tai, juk – pagarbos ženklas, nors, ir ne visada esame patenkinti vienu ar kitu dalyku“, – sakė Riedantis žmogus.

Džiaugiamės, kad esate pilietiški, budrūs įvykiams ir dalinatės, tuo ką pastebite Kauno mieste, rajone. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcijos darbuotojai stengsis vis dažniau nudžiuginti prizais.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA