Vakarinis policijos reidas: tikrino, ar apsaugos darbuotojai vairuoja blaivūs | Kas vyksta Kaune

Vakarinis policijos reidas: tikrino, ar apsaugos darbuotojai vairuoja blaivūs

R. Tenio nuotr.

Šiandien Kauno apskrities Vyriausiojo Policijos komisariato (toliau Kauno apskr. VPK) Kelių policijos ir Viešosios tvarkos valdybų pareigūnai nuo 18:30 val. iki 21:00 val. Kauno mieste vykdė tikslinę policinę priemonę, skirtą saugos tarnybų reagavimo ekipažų patikrinimui.

Tokius pareigūnų veiksmus paskatino šio mėnesio įvykiai, kuriuose pagrindiniais veikėjais buvo būtent saugos tarnybų darbuotojai – prieš kelias dienas masinę avariją sukėlė galimai neblaivus apsaugos darbuotojas, o mėnesio pradžioje skaitytojai fiksavo, kaip neblaivus saugos tarnybos darbuotojas su tarnybiniu automobiliu taranavo „BMW“.

Po beveik tris valandas trukusio reido Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos specialistas Edvardas Bankietas galėjo tik pasidžiaugti – jokių pažeidimų šįvakar neužfiksuota.

„Visi šįvakar patikrinti saugos darbuotojų ekipažai buvo blaivūs, dokumentacija irgi buvo tvarkinga,“ – teigia E. Bankietas, tačiau patikina, kad šis reidas tikrai nebus paskutinis. „Tokius patikrinimus su kolegomis rengėme ir anksčiau, tačiau juos vykdėme rečiau. Po pastarųjų įvykių akivaizdu, kad tokios tikslinės priemonės yra reikalingos ir turi būti vykdomos reguliariai.“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA