Birštonas griausmingai atšventė gimtadienį: pramogų – nuo žemės iki dangaus | Kas vyksta Kaune

Birštonas griausmingai atšventė gimtadienį: pramogų – nuo žemės iki dangaus

P. Grigaliūno nuotr.

Tris dienas nuo pat penktadienio iki sekmadienio Birštono mieste tvyrojo džiugi atmosfera – gimtadieninės nuotaikos. Susirinkusiesiems netrūko pramogų. Jie galėjo mėgautis kone keturiomis dešimtimis skirtingų renginių. Veiklos nestigo net išrankiausiems pramogautojams.

Scenoje koncertavo Saulius Prūsaitis su grupe, vyko vandens motociklų ir baikerių čempionatai. Kuo praskaidrinti laisvalaikį, turėjo ir šeimos ir jaunimas – renginių ištisa gausybė.

Oro balionų skrydžiai į dangaus skliautus, įspūdingas ugnies paradas, iškilmingas kino festivalio „Sidabrinės gervės“ atidarymas. O aktyviausi kurorto svečiai turėjo galimybę leistis į orientacinį žygį „Pažinkime Birštoną naujai“. Taip pat surengtas barbekiu čempionatas, kurio metu fiksuotas rekordas – iš 100 kilogramų žuvies filė sudėtas Birštono simbolis – banginis.

Užsiėmimų gausa galėjo mėgautis ir jaunimas – vyko šaudymo iš lankų turnyras, sportininkų pasirodymai, estafetės, žaidimai. Tiesiog po atviru dangumi buvo laidomi milžiniško dydžio, spalvingi aitvarai. O vakarais džiugino lazerių šou ir griausmingi fejerverkai.

Miesto gimtadienio šventę vaikikavo grandiozinis „Birštono piknikas“ grojant grupės „Arbata“ gyvo garso muzikai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA