Skaitytojai: visiškai girtas ir ginkluotas apsaugininkas su tarnybiniu automobiliu rėžėsi į „BMW“ | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai: visiškai girtas ir ginkluotas apsaugininkas su tarnybiniu automobiliu rėžėsi į „BMW“

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai sekmadienio vakarą užfiksavo avariją Veiverių plente. Pranešama, kad į automobilį „BMW“ rėžėsi neblaivaus apsaugininko vairuojamas automobilis „Škoda“.

[galerija kiek=”4″]

Kaip informavo avarijos liudininkai, apsaugos tarnybos „Likurgas“ apsaugininkas, kuriam nustatytas didesnis nei 2 promilių girtumas, nesuvaldęs tarnybinio automobilio rėžėsį į „BMW“. Pranešama, kad apsaugininkas turėjo ir ginklą, kurį iš jo atėmė atvykę policijos pareigūnai.

Avariją matę žmonės teigia, kad apsaugininko vairuojamas automobilis skriejo dideliu greičiu. Minėtoje vietoje maksimalus leistinas greitis – 50 km/h.

Po avarijos atvykę medikai suteikė pirmąją pagalbą „BMW“ automobilio keleivei. Nukentėjusioji skundėsi skausmais nugaroje, taip pat nejautė kojų. Ji skubiai pristatyta į Kauno klinikas.

Kaip portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno apskrities policijos atstovai, įvykis Veiverių plente užfiksuotas įvažiuojant į Kauną nuo Garliavos. Automobilis „Škoda Yeti“, kurio vairuotojas buvo neblaivus, pirminiais duomenimis, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiuojančio automobilio „BMW“ galinę dalį. „Skoda“ vairuotojui įvykio vietoje nustatytas 2,29 promilės girtumas.

Įvykis tiriamas, daugiau detalių kol kas neatskleidžiama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA