Universitete šalia Kauno klinikų – masinė žmonių evakuacija | Kas vyksta Kaune

Universitete šalia Kauno klinikų – masinė žmonių evakuacija

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie masiškai iš universiteto, esančio šalia Kauno klinikų, evakuojamus žmones. 

[galerija kiek=”8″]

„Sukilėlių prospekte, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Farmacijos fakultete, kažkas vyksta. Žmonės evakuojami iš pastato“, – tikino sunerimę kauniečiai.

Papildyta

Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato budintis darbuotojas informavo, kad birželio 5 d., 10:24 val. gautas pranešimas, jog LSMU Farmacijos fakultete, esančiame Sukilėlių pr. 13, laboratorijoje dujomis apsinuodijo moteris. Po pusvalandžio informuota, kad dujos sklinda po patalpas. Dėl dujų nuotėkio imta evakuoti žmones.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, iš pastato evakuota apie 400 žmonių.

Į įvykio vietą skubiai atvyko gelbėjimo tarnybos: avarinė dujų tarnyba, greitoji, policija, ugniagesiai.

Viena moteris išgabenta į medicinos įstaigą. Apie daugiau nukentėjusiųjų nepranešama.

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto atstovė Vitalija Cariova apie 12:40 val. BNS sakė, kad pasidarė bloga vienai pastate dirbusiai valytojai. Ji apie tai pasakė savo bendradarbei, kuri iškvietė greitąją. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė teigė, kad ruošiamasi vėdinti patalpas, pirminiai vietoje atlikti oro tyrimai užterštumo kenksmingomis medžiagomis nerodė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA