Kaune degė komercinės patalpos, anot gaisrininkų, situacija buvo kritinė | Kas vyksta Kaune

Kaune degė komercinės patalpos, anot gaisrininkų, situacija buvo kritinė

R. Tenio nuotr.

Pirmadienį, prieš 15 val. Kaune, Erdvilo gatvėje kilo gaisras. Degė komercinės patalpos, apie gaisre nukentėjusius žmones nepranešama.

[galerija kiek=”16″]

Bendrojo pagalbos centro darbuotojai informavo, kad birželio 5 d., 14:47 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kaune, Erdvilo g. 3 dega komercinės patalpos. Į įvykio vietą išvykę gelbėjimo tarnybos: ugniagesiai, medikai, policija.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė portalui „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad situacija gaisro vietoje buvo kritinė. „Situacija buvo kritinė, metalinis garažas degė atvira liepsna, šalia buvo dujų įvadas, dujų nuotėkis. Garažo duris reikėjo pjauti, laužti, kad būtų galima patekti ir gesinti putomis. Dirbo pagal antrąjį pajėgų išsiuntimo numerį 4 autocisternos bei ugniagesių pajėgos. Įvykį tirti tuoj pat iškviesta policija. Apie nukentėjusiuosius nepranešama“, – teigė Dž. Vaitkevičienė.

Kauno apskrities VPK atstovė teigė, kad policija informaciją apie įvykį gavo 15:16 val. „Buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Erdvilo g., dega priestatas. Vietoje dirba priešgaisrinio gelbėjimo tarnybos ir policijos pareigūnai. Pirminiais duomenimis, nukentėjusių asmenų nėra”, – teigė atstovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA