Kaunietis pasidalino patirtimi: Kauno taksi vairuotojų savivalė – begalinė | Kas vyksta Kaune

Kaunietis pasidalino patirtimi: Kauno taksi vairuotojų savivalė – begalinė

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Natūralu, jog atėjus šiltajam metų laikui, vis daugiau žmonių mėgaujasi įvairiomis pramogomis. Tiesa, kartais į jas (arba iš jų) vykti automobiliu pats žmogus negali, taigi dažnai, ypač kai jau nevažiuoja visuomeninis transportas, tenka rinktis taksi. Tačiau kelionės šia transporto rūšimi ne visada džiugina – nemalonia patirtimi dalijasi ir portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Dominykas.

Penktadienio vakarą kaunietis nusprendė padaryti eksperimentą, kurio rezultatai jį ir nustebino, ir privertė sunerimti. Vaikinas norėjo važiuoti taksi iš Rotušės aikštės ir nusprendė pasinaudoti ten stovinčių taksi vairuotojų paslaugomis. Tačiau visų vairuotojų reakcija, paprašius įjungti taksometrą, yra ta pati: „Mes čia visi susitarę, kad bet kur važiuojant kainuos 5 eurus“.

Kauniečio nuomone toks elgesys yra įžūlus ir keista, jog viešai teikiantys paslaugas asmenys atsisako tai daryti legaliai. „Čia lyg ateitum į prekybos centrą ir prie kasos pasakytų, kad šiandien tiek be čekio parduoda prekes“ – situaciją iliustruoja Dominykas.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA