Dalijasi skaitytojai: kelių erelio skrydis vos nesukėlė avarijos | Kas vyksta Kaune

Dalijasi skaitytojai: kelių erelio skrydis vos nesukėlė avarijos

Kadras iš vaizdo įrašo

Kartais gali pasirodyti, kad kai kuriems vairuotojams Kelių eismo taisyklės negalioja ir keliuose jie gali elgtis kaip nori – kad tik pavyktų pasitrumpinti kelionę. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas vaizdo registratoriumi užfiksuoja įžūlų vairuotojo elgesį, vos nesukėlusį avarijos.

Vaizdo įrašas nufilmuotas penktadienio pavakarę. Jame matoma, kaip sunkvežimis atbuline eiga įvažiuoja į gamyklos teritoriją. Kadangi sunkvežimis didelių gabaritų, jis užstoja visą kelią, nepalikdamas pravažiavimo transporto priemonėms. Tiesa, tai trunka neilgai – keliolika sekundžių, tačiau kai kuriems vairuotojams toks laikas yra labai svarbus ir palūkėti – neįmanoma.

Vos tik atsilaisvina nedidelis tarpelis važiuojamosios dalies, iš priešpriešinės juostos, net į šalikelę išvažiuodamas dideliu greičiu išlekia džipas. Jis vos neįsirėžia į vairuojančio asmens automobilį, tačiau nei sekundei nepristabdęs nuvažiuoja savais keliais.

Toks džipo vairuotojo elgesys ne juokais papiktino vaizdo įrašą užfiksavusį skaitytoją – jam nesuvokiama, kodėl kai kurie vairuotojai visiškai negerbia kitų kelyje.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA