Paskirtas naujas įmonės „Kauno regiono keliai“ vadovas | Kas vyksta Kaune

Paskirtas naujas įmonės „Kauno regiono keliai“ vadovas

Delfi.lt nuotr.

Pirmadienį darbą pradėjo naujas valstybės įmonės „Kauno regiono keliai“ direktorius Darius Aleknavičius. Šiandien naujasis vadovas pristatytas įmonės kolektyvui.

D. Aleknavičius, surinkęs daugiausia balų, laimėjo konkursą, kuriame dalyvavo trys pretendentai.

Siekdami įvertinti asmens patikimumą ir mažinti korupcijos pasireiškimo tikimybę, konkurso rengėjai kreipėsi į atitinkamas tarnybas dėl informacijos apie asmenį, siekiantį eiti pareigas valstybės įmonėje. Gavę STT ir Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos atsakymą, Kelių direkcijos vadovai nusprendė sudaryti darbo sutartį su Dariumi Aleknavičiumi.

D. Aleknavičius (g. 1974 m.) yra baigęs Kauno Vytauto Didžiojo universitetą, įgijęs Firmų organizavimo ir vadybos magistro diplomą, taip pat lavinosi pagal ISM vadybos programą vadovams. Dalyvavo asociacijos „Baltic Institute Of Corporate Governance“ nepriklausomų valdybos narių mokymuose.

D. Aleknavičius yra VĮ „Vilniaus regiono keliai“ ir VĮ „Kauno regiono keliai“ nepriklausomas valdybų narys bei „LT Invest Ltd“ direktorius ir Priežiūros komiteto narys. Anksčiau jis yra dirbęs UAB Lietuvos parodų ir kongresų centro „Litexpo“ direktoriumi.

Primename, kad laikinai VĮ „Kauno regiono keliai“ direktoriaus pareigas ėjo šios įmonės direktoriaus pavaduotojas kelių priežiūrai T. Mockus, kuris buvo paskirtas direktoriui V. Lisauskui išėjus iš darbo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA