Būdas, kaip turiningai praleisti vasarą | Kas vyksta Kaune

Būdas, kaip turiningai praleisti vasarą

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

VšĮ „Actio Catholica Patria“, tęsdama ilgametį darbą savanorystės srityje, jaunus žmones kviečia prisijungti prie vasaros savanorių grupės Kaune bei atostogas paskirti ne tik pramogoms ir poilsiui, bet ir geriems darbams bei mokymuisi.

Savanorystės programos „Jaunimo socialiniai metai 2017“ bei savanorystės vietų pristatymas vyks birželio 6 d. nuo 17 val. bei birželio 7 d. nuo 16 val. AC Patria patalpose (M.Daukšos g. 26-1, Kaune). Taigi, kviečiame išsirinkti Jums patogesnį laiką ir išgirsti daugiau, o tada apsispręsti ir galbūt prisijungti prie savanoriaujančiųjų būrio.

Programos „Jaunimo socialiniai metai 2017“ koordinatorė Birutė ne tik padės išsirinkti tinkamą organizaciją pagal kiekvieno poreikius ir pomėgius, bet taip pat pakvies į savanorių mokymus bei reguliarius savanorių susitikimus, kuriuose kartu su bendraminčiais bus galima aptarti kylančias sudėtingas situacijas, dalintis džiaugsmais ir rūpesčiais bei kartu mokytis iš kylančių situacijų. Taip pat, esant poreikiui, AC Patria savanorių mentoriai galės individualiai pakonsultuoti kitų savanorystės programų klausimais.

„Savanorystės idėja aplanko netikėtai, o tada ji jau nebepaleidžia, nes tai yra pašaukimas ir gyvenimo įkvepėjas. Kas dar nebandėte šios patirties, pirmyn, tai pats stipriausias gyvenimo variklis!“ – tokiais žodžiais savanoriauti kviečia savanorė Eglė Sarapinaitė.

„Jaunimo socialinių metų 2017“ programa finansuojama Kauno miesto savivaldybės Iniciatyvos Kaunui programos.

AC Patria kvietimas savanoriauti

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA