Iš Birštono į Kauną skubantis A.Užkalnis nesuvaldė automobilio | Kas vyksta Kaune

Iš Birštono į Kauną skubantis A.Užkalnis nesuvaldė automobilio

delfi.lt 2017/05/27 09:51
R. Tenio nuotr.

Pirminiais duomenimis, avarija, į kurią pateko apžvalgininkas Andrius Užkalnis su drauge, įvyko dėl to, kad jis neatsižvelgė į važiavimo sąlygas, vietovės reljefą, meteorologines sąlygas ir kelio būklę, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, praneša Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Praėjusios dienos įvykių suvestinėje tikinama, kad avarija įvyko penktadienį apie 12.40 val. Prienų r. sav.

Nustatyta, kad būdamas blaivus A. Užkalnis posūkyje nesuvaldė vairuojamo automobilio, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančia automobiliu.

Šio eismo įvykio metu sužalotas kitas vairuotojas D. J., kuris GMP automobiliu išsamesnei apžiūrai išgabentas į Lietuvos sveikatos mokslo universiteto Kauno klinikas.

Po apžiūros medicinos įstaigoje jis buvo išleistas gydytis ambulatoriškai. Nustatyti sumušimai krūtinės ir dubens srityje, lūžių nenustatyta.

Nors sugadintos abi minėtos transporto priemonės, kelio ženklai ir statiniai nekliudyti ir nesugadinti.

„Vairuojant savo automobilį slidžiame kelyje tarp Prienų ir Rokų sumetė prie posūkio ir išnešė į kitą eismo juostą, todėl kaktomuša susidūriau su kitu automobiliu. Greitis nebuvo didelis, bet automobiliai labai „sužaloti“. Kito automobilio vairuotojui prireikė medikų pagalbos, mane tik nuvežė į Prienų ligoninę, apžiūrėjo, paėmė kraują, pripūčiau 0,0 promilės ir patyriau nežymių nubrozdinimų nuo išsiskleidusios oro pagalvės“, – dar penktadienį DELFI pasakojo A. Užkalnis.

Jis teigė, kad Kaune dalyvavo renginyje. Šiame mieste renginys apžvalgininkui numatomas ir šeštadienį, tačiau į Vilnių teks grįžti traukiniu.

„Šiaip tai jaučiuosi kaip naujai gimęs, tiek galiu pasakyti“, – sakė A. Užkalnis.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA