Sučiuptas vyras, garaže atidaręs kontrabandinių cigarečių „fabrikėlį“ | Kas vyksta Kaune

Sučiuptas vyras, garaže atidaręs kontrabandinių cigarečių „fabrikėlį“

Asociatyvi / Kauno apskrities VPK nuotr.

Vykdant viešojo bei ne viešojo pobūdžio policines priemonės Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai siekia užkardyti nusikalstamas veikas, susijusias su akcizais apmokestinamomis prekėmis, kovojant ne tik su jų pardavėjais, bet ir tiekėjais.

[galerija kiek=”4″]

Gegužės 25 d. apie 22.00 val. Kauno apskrities VPK Jonavos rajone Policijos komisariato pareigūnai Jonavos rajone, Šveicarijos kaime, sustabdė automobilį „Renault Espace“, kurį vairavo vyras, gimęs 1978 m. Apžiūros metu pareigūnai automobilyje rado daugiau nei 3 000 pakelių kontrabandinių cigarečių „Minsk“, pažymėtų Baltarusijos respublikos banderolėmis.

Nuvykus į šio vyro nuomojamą garažą Jonavoje, Kauno apskrities VPK Jonavos rajono Policijos komisariato pareigūnai aptiko dar daugiau nei 1 500 pakelių kontrabandinių cigarečių „Fest“ su Baltarusijos respublikos banderolėmis.

Jonavos miesto gyventojui, anksčiau teistam už panašias nusikalstamas veikas, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 202 str. 2 d. gresia laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA