Pareigūnai įtaria nužudymą: paieškos darbams mestos milžiniškos pajėgos | Kas vyksta Kaune

Pareigūnai įtaria nužudymą: paieškos darbams mestos milžiniškos pajėgos

R. Tenio nuotr.

Šiandien, gavus duomenų, leidžiančių pagrįstai įtarti, kad buvo įvykdytas nužudymas, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų vykdomas tyrimas dėl neteisėto laisvės atėmimo, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 146 str., tęsiamas ir pagal 129 str., dėl nužudymo.

[galerija kiek=”8″]

Šiandien tyrimą kontroliuojantis ir vadovaujantis prokuroras kreipėsi į teismą dėl visų 3 įtariamųjų suėmimo. Artimiausiu metu bus kreipiamasi dėl Europos arešto orderio išdavimo.

Pareigūnai primena, kad E. Sabulis gegužės 16 d. apie 18.00-19.00 val. Kaune, Vilijampolėje, iš namų išėjo ir dingo be žinios. Tyrimo metu nustatyti ir galimi įtariamieji: anksčiau teisti Šiaulių miesto gyventojas, šiais metais deklaravęs išvykimą į užsienį, Vaclovas Vaitkevičius (gim. 1962 m.), Šiaulių r. gyventojas Denis Vaitkevičius (gim. 1993 m.) ir Jurbarko r. gyventojas Paulius Tamoševičius (gim. 1987 m.).

Pareigūnai prašo asmenis, turinčius informacijos apie šių asmenų buvimo vietą, nedelsiant informuoti telefonais (8 37) 303161, (8 37) 303139 (8 37) 303450 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimo bausmė. Tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA