Kauniečiai fiksuoja: abiturientai siaučia negalvodami apie riziką | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai fiksuoja: abiturientai siaučia negalvodami apie riziką

R. Tenio nuotr.

Paskutinio skambučio šventė – laukiamiausias visų moksleivių įvykis, simbolizuojantis dvylika metų trukusio etapo finišo tiesiąja. Atėjus šiai dienai supranti, kad liko tik išlaikyti kelis egzaminus ir žengti į naują gyvenimo etapą. Nėra ko liūdėti – reikia švęsti! Tačiau kartais abiturientai nepagalvoja apie riziką – būtent tokiais kadrais ir nuomonėmis dalijasi portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

Skaitytojas Laimis užfiksavo, kaip M. K. Čiurlionio gatve važiuojantys abiturientai buvo tiesiog persisvėrę pro atidarytus automobilių langus. Aišku, skaitytojas pastebi, jog supranta, kad smagu ir teigia nenorintis galvoti apie neigiamas pasekmes, tačiau pats dvi mokyklinio amžiaus atžalas turintis tėvas mano, kad jaunuoliai nebuvo deramai apšviesti, kad tokie pasivažinėjimai menkiausios klaidos atžvilgiu gali baigtis labai liūdnai.

Kitas skaitytojas vaizdelį fiksavo Jonavoje – ten švenčiantieji buvo iškišę kitą savo kūno pusę – pro atvirą langą maskatavo ištiestomis kojomis. Skaitytojams šiems keleiviams nemoralizavo – kaip tik smagiai rašė: „Aš sau važiuoju darbo reikalais, o čia žiūriu – kojos!“

Aišku, pastarasis būdas nesukelia tokio adrenalino antplūdžio kaip persisvėrimas viršutine kūno dalimi, tačiau gerokai saugesnis.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA