Pavasarinis kauniečių stilius – nuo trumpų sijonų iki storų megztinių | Kas vyksta Kaune

Pavasarinis kauniečių stilius – nuo trumpų sijonų iki storų megztinių

R. Tenio nuotr.

Pastarąsias kelias dienas orai Lietuvą džiugina saulėtu ir šiltu oru – savaitgalį termometro stulpeliai šoktelėjo net iki 25 laipsnių šilumos, dabar laikosi maloni 18-20 laipsnių šiluma. Pagal orų prognozes, šiluma dar kurį laiką niekur nesitrauks. Žinoma, staiga atėję šilti orai gerokai pakeitė kauniečių pasirenkama įvaizdžio detales.

Kauniečiai nebijo ryškių spalvų ir dažnai įprastus drabužius (pavyzdžiui juodas kelnes, mėlynus džinsus, tamsius kostiumus, klasikinio modelio marškinėlius ir palaidines, t.t. ) keičia daug ryškesniais ir drąsesniais pasirinkimais – nedvejodami renkasi spalvotus kostiumus, derina klasikinio įvaizdžio detales su naujausiomis mados tendencijomis.

Kaip įprasta, vyresnio amžiaus žmonės yra linkę rengtis daugiau drabužių negu jaunimas. Pastarieji yra drąsesni, nebijo rinktis keistų drabužių derinių. Taip pat atšilus orams ir pamažėjus drabužių kiekiui, pastebima dar viena tendencija – vis daugiau kauniečių savo kūnus puošia tatuiruotėmis.

Nesikeičia ir dar vienas dalykas – net ir nukritus termometrų stulpeliams, pavasarį/vasarą žmonės yra linkę rengtis mažiau negu esant tokiai pačiai temperatūrai rudenį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA