Problemos Kauno MBA: sutriko šiukšlių rūšiavimas | Kas vyksta Kaune

Problemos Kauno MBA: sutriko šiukšlių rūšiavimas

R. Tenio nuotr.

Pirmadienio rytą Kauno regiono komunalinių atliekų mechaninio – biologinio apdorojimo (MBA) stotyje – sumaištis, besitęsianti keletą valandų. Neveikia rūšiavimo linijos.

[galerija kiek=”12″]

Apie įvykį apie 11:52 val. portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją informavo skaitytojas. „Kauno regiono atliekų mechaninio – biologinio apdorojimo stotyje neramumai. Neveikia rūšiavimo linijos. Eilėje stovi kone visos Kauno miesto šiukšliavežės. Išpilti neleidžia. Vairuotojai negali dirbti“, – sakė kaunietis.

Susisiekėme su Kauno regiono atliekų tvarkymo centro direktoriumi Kęstučiu Balčiūnu. „Gali būti, jog šiuo metu yra šalinamas komposto vartytuvo gedimas. Kada jis bus pašalintas, pasakyti sunku. Tačiau atliekos vežamos į priėmimą. Kiti procesai taip pat vyksta kaip įprasta“, – komentavo jis.

Direktorius patikino, jog šiandien šiukšliavežių eilė kur kas didesnė. Tačiau šiame darbe esą taip pasitaiko. Paklaustas apie tai, ar dažnai tokio pobūdžio gedimų būna, K. Balčiūnas patikino, jog taip nutinka tik išimtiniais atvejais.

Bendrovės „Kauno švara“ atstovė Giedrė Janavičienė sakė, jog, jos turimais duomenimis, situacija Kauno MBA yra laikina. „Darbai nėra sustoję. Jie tik sulėtėję, susidaro prastovos, o tai daro tiesioginę įtaką mūsų įmonės darbui“, – teigė moteris.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA