Pasisemkite idėjų, kaip stilingai puoštis šią vasarą (nuotraukų galerija) | Kas vyksta Kaune

Pasisemkite idėjų, kaip stilingai puoštis šią vasarą (nuotraukų galerija)

Organizatorių nuotr.

Sekmadienio vakarą puošniai vasariškai apsirėdę kauniečiai ir svečiai iš sostinės rinkosi į restorano „Floros simfonija“ vasaros sodelio atidarymo vakarą. Stilingiausių svečių nuotraukos – portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų apžiūrai.

Neseniai Kaune pradėjusiame veikti restorane „Floros simfonija“ nuo sekmadienio vakaro svečiams atvertas ir erdvus vasaros sodelis, kuriame vienu metu gali tilpti net 300 svečių.

Sodelyje nuo seno auga daugybė rečiausių augalų, nes prieš pertvarkant veiklą, anksčiau čia veikė populiari gėlių ir augalų pardavimo vieta. Siekiant sodelį pritaikyti jaukiam laisvalaikiui, pramogoms ir šventėms čia įrengtos medinės terasos, audiniais dekoruotos pavėsinės, dekoratyviniai fontanai, vandens kaskados.

Atidarymo vakarą Kauno restorano „Floros simfonija“ šefo amplua debiutavo iš Didžiosios Britanijos parskridęs Algirdas Gečas. Ne vienoje Europos šalyje ir ne viename aukšto lygio restorane patirties pasisėmęs lietuvis nusprendė savo ateitį toliau kurti gimtinėje. Jam šventės vakarą pasirūpinti svečiais padėjo ir „Floros simfonijos“ restoranų Šventojoje bei Palangoje virtuvių šefai Ramutė Ubienė ir Edvinas Bulošas.

Specialų šou atidarymo proga paruošė žinomas vestuvinių suknelių nuomos salonas „Diva“, šįkart pristatantis naujausius dviejų dizainerių Natašos Bovikinos ir Oksanos Mukha darbus. Visas vestuvines sukneles pristatė visažistų ir kirpėjų dėka nuotakomis – nimfomis virtusios žinomos moterys, šventinį vakarą demonstravusios ir papuošalų kūrėjos Ivetos Norbutaitės naujausius darbus.

Po pritatymo renginio sodelis tapo atviras visuomenei – vakare jame įvyko grupės „Rondo“ koncertas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA