Rastas automobilis, kuriuo Vilijampolėje galimai pagrobtas jaunas vyras, ieškomi įtariamieji | Kas vyksta Kaune

Rastas automobilis, kuriuo Vilijampolėje galimai pagrobtas jaunas vyras, ieškomi įtariamieji

Kauno apskr. VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai toliau ieško Egidijaus Sabulio (31 m.), kuris gegužės 16 d. apie 18.00- 19.00 val. Kaune, Vilijampolėje, iš namų išėjo ir dingo be žinios.

[galerija kiek=”4″]

Pareigūnams pavyko nustatyti, kad vyras sėdo į pilkos spalvos „VW Transporter“ ir žadėjo vykti į Šiaulių miestą. Vakar, po intensyvių paieškų, pareigūnai Kauno r. surado minėtą transporto priemonę. Tyrimo metu nustatyti ir galimi įtariamieji: anksčiau teisti Šiaulių miesto gyventojas, šiais metais deklaravęs išvykimą į užsienį, Vaclovas Vaitkevičius (gim. 1962 m.), Šiaulių r. gyventojas Denis Vaitkevičius (gim. 1993 m.) ir Jurbarko r. gyventojas Paulius Tamoševičius (gim. 1987 m.). Paskelbta jų paieška.

Pareigūnai prašo asmenis, turinčius informacijos apie šių asmenų buvimo vietą, nedelsiant informuoti telefonais (8 37) 303161, (8 37) 303139 (8 37) 303450 arba bendruoju pagalbos telefonu 112. Taip pat pareigūnai prašo atsiliepti asmenis, mačiusius rastą automobilį ar užfiksavusius jį vaizdo registratoriais Kaune, Kauno rajone ar kitose apskrityse.

Kauno apskr. VPK dėl šio įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 146 str., dėl neteisėto laisvės atėmimo. Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimo bausmė. Tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA