Išgėrusio „VW Passat“ vairuotojo kelionė baigėsi prie stulpo | Kas vyksta Kaune

Išgėrusio „VW Passat“ vairuotojo kelionė baigėsi prie stulpo

Kauno apskrities VPK nuotr.

Šventinės nuotaikos daugeliui sužadina norą atsipalaiduoti svaiginantis alkoholiu ir, neretu atveju, sėsti prie vairo. Gerai, kai kelionės pradžioje tokius vairuotojus sustabdo kelių policija ir yra apsisaugoma nuo nelaimės, tačiau reikia pastebėti, kad ne visų apsvaigusių vairuotojų kelionės baigėsi pareigūnams sustabdžius. Penktadienį jau rašėme apie BMW kelionę, pasibaigusią medyje. Apie kitą įvykį, užfiksuotą panašiu metu, praneša Kauno apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas, tačiau šįkart neblaivaus vairuotojo kelyje pasimaišė stulpas.

Gegužės 19 d. apie 18:30 val. gautas pranešimas, kad Kaune, kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, ties Giraite, įvykęs eismo įvykis. Atvykus pareigūnams rastas vyro, gimusio 1950 m., vairuotas automobilis „VW Passat“, kuris buvo atsitrenkęs į stulpą ir nuvažiavęs nuo kelio. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,24 prom. Vyras pristatytas į gydymo įstaigą kraujo tyrimo atlikimui.

Praėjusią savaitę, gegužės 15-21 dienomis, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių kuopos pareigūnai ne tik siekė užtikrinti eismo saugumą vykusių renginių metu, bet tikrino kaip yra laikomasi Kelių eismo taisyklių bei vairuotojų girtumą.

Taip pat per savaitę išaiškinti penkis atvejai, kai automobilius vairavo apsvaigę asmenys. Keturiems iš jų nustatytas lengvas girtumo laipsnis, vienam – vidutinis. Be to, policininkai sustabdė tris neblaivius dviračių vairuotojus.

Praėjusią savaitę pareigūnai taip pat užfiksavo 2 pėsčiųjų eismo dalyvių padarytus KET pažeidimus, užfiksuoti penki pavojingo ir chuliganiško vairavimo pažeidimai. Pareigūnai pastebi, kad dažniausias vairuotojų pažeidimas – lenkimas kitos transporto priemonės, kertant ištisinę kelio ženklinimo liniją. Vykdytų priemonių metu taip pat pareigūnai nustatė 3 asmenis, vairavusius transporto priemonės, tačiau neturinčius teisės to daryti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA