Suimtas Karmėlavoje namą padegusio ir į dviejų žmonių gyvybes pasikėsinusio vyro brolis | Kas vyksta Kaune

Suimtas Karmėlavoje namą padegusio ir į dviejų žmonių gyvybes pasikėsinusio vyro brolis

delfi.lt 2017/05/21 15:24

Po kraupios šeimos dramos Karmėlavoje grasinimais užbaigti brolio darbą laidęsis vyras sekmadienį atvežtas į Kauno apylinkės teismą. Vienas brolis šovė į savo dukrą bei jos vaikiną ir nusižudė, kitam teks atsakyti už grasinimus ir bandymą pavogti dukterėčios šunį.

Į teismą kreipęsi prokuroras prašė suimti vyrą, kurio peršauta dukterėčia vis dar ligoninėje ir gana sunkios būklės. Grasinusiam užbaigti brolio pradėtą darbą vyrą prokuroras prašo teismo prašė suimti vienam mėnesiui.

Po kelių valandų teisme, per kurias vyras apklaustas, paskelbta, kad prokuroro prašymas pagrįstas ir tenkinamas. Teismas leido vyrą laikyti suimtą mėnesį.

Kauno apskrities VPK vadovas Darius Žukauskas dar šeštadienį DELFI patvirtino, kad sulaikytajam pareikšti įtarimai dėl grasinimų susidoroti su savo dukterėčia.

Po skaudžių įvykių į dukterėčios namus atvykęs dėdė įtariamas pavogęs keletą daiktų. Prokuroras DELFI atskleidė, kad į dukrą ir jos draugą šaudžiusiojo vyro brolis ketino pavogti ir dukterėčios šunį.

DELFI primena, kad naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį merginos tėvas atvyko pas savo dukrą į Karmėlavą. Tėvas išsiviliojo dukrą su sugyventiniu į kiemą. Jiems bekalbant ir vaikštinėjant po kiemą, vyras įėjo į namus. Paskui tėvą į namus užėję dukra su vaikinu pastebėjo, kad vyras rankose laiko pistoletą.

Tuomet vyras šovė į dukrą. Paskui šovė į dukros vaikiną. Gelbėdamasis nuo šūvių jaunuolis laiptais užbėgo į antrąjį namo aukštą ir iššoko pro antrojo namo aukšto langą. Visgi sužalojimų vaikinas neišvengė. Jam peršauta ranka.

Kai vaikinas pabėgo, merginos tėvas padegė namą.

Ugniagesių duomenimis, 01.08 val. žmonės pranešė apie atvira liepsna degantį namą. Į nurodytą gaisro vietą atskubėjo ir policijos pareigūnai. Sužalotas vaikinas buvo grįžęs prie namo ir nurodė, kad viduje gali būti likusi jo draugė.

Vienas pareigūnų, kinologas, išgirdęs balsą viduje, puolė į degantį namą ir ant rankų išnešė merginą. Tėvas nelaukė, kol atvyks policija ar ugniagesiai. Jis nusižudė.

Seniūnės teigimu, jauna šeima nebeketina šiame name toliau gyventi, žada išsikraustyti iš Karmėlavos.

Daugiau informacijos rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA