Šiltų jausmų per daug nebūna: kauniečiai vienas kitam dovanojo apkabinimus | Kas vyksta Kaune

Šiltų jausmų per daug nebūna: kauniečiai vienas kitam dovanojo apkabinimus

A. Šiktorovo nuotr.

Penktadienį Kaune švietė ir šildė ne tik saulė, bet ir žmonių šypsenos sulaukus netikėto apkabinimo tiesiog iš praeivio. Šiltais jausmais vienas kitam spinduliuojanti projekto „Make love speech“ dalis „Free hugs“ („Nemokami apkabinimai“) vakar sukūrė ypatingą nuotaiką miesto erdvėse.

Kauniečiai nešini plakatais su užrašu „Nemokami apkabinimai“ dalinosi apkabinimais vieni su kitais tiesiog Kauno erdvėse. Renginys penktadienį vyko projekto „Make Love Speech” sumanytojų iniciatyva. Pasak jų, projekto tikslas – pagilinti žinias apie patyčias ir netoleranciją, parodyti kovos už žmogaus teisių svarbą bei pradėti „No Hate Speech” (aut. past. „Te nekalba neapykanta“) judėjimą Lietuvoje.

Projekto metu esą bus gilinamasi į skirtingų patyčias patiriančių grupių problemas ir ieškoma jų sprendimo būdų – įskaitant patyčias prieš moteris, seksualines, religines ir etnines mažumas.

„Aš labai myliu žmones!” – šiais žodžiais skanduodamas jaunimas dalinosi šiluma ir apsikabinimais Kaune. Dalyviai keliavo po Laisvės alėją bei Kauno Rotušės aikštę skleisdami pozityvias emocijas bei šypsenas.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA