Smurto atvejų savaitgalis Kaune: nukentėjo ir pareigūnas | Kas vyksta Kaune

Smurto atvejų savaitgalis Kaune: nukentėjo ir pareigūnas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nuo ketvirtadienio Kaune nestinga smurtaujančių žmonių. Policijos pareigūnai skubėjo į pagalbą peiliu sužalotam vyrui, moteriai, muštai nepilnametės akivaizdoje ir daugeliui kitų. Į nukentėjusiųjų tarpą, deja, pateko ir pareigūnas.

Pirminiais duomenimis, gegužės 18 dieną, 23 val. 56 min. Kaune, Varnių g., policijos pareigūnams sulaikant dėl viešosios tvarkos pažeidimo neblaivų (1,04 prom. alkoholio) nepilnametį (g. 2000 m.), pastarasis pasipriešino ir apdraskė Kauno apskr. VPK Patrulių rinktinės vyriausiajam patruliui dešinės rankos riešą, tuo sukeldamas jam fizinį skausmą. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str.

Penktadienį Kaune užfiksuota daugybė smurto atvejų

Penktadienį, apie 0 val. 30 min., policijos pareigūnų teigimu, Kaune, Taikos pr., namuose, kilus konfliktui, neblaivi (1,32 prom.) mergina (g. 1993 m.) peiliu sužalojo vyrą (g. 1988 m.), kuris dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas į ligoninę. Įtariamoji uždaryta į areštinę.

Taip pat gegužės 19 d. apie 19 val. Kaune, V. Krėvės pr., policijos pareigūnų teigimu, vyras (g. 1972 m.), pašalinių asmenų akivaizdoje, išplūdo necenzūriniais žodžiais moterį (g. 1972 m.) ir kartu buvusią jos nepilnametę dukrą (g. 2002 m.) bei po du kartus abiem trenkė ranka, taip sukeldamas joms fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 284 str.

Vakar, penktadienį, apie 18 val. 30 min. Kaune, T. Masiulio g., nepažįstamas asmuo trenkė nepilnamečiui (g. 1999 m.) į veidą. Nukentėjusysis dėl galvos sumušimo ir nosies kaulo lūžio gydomas ambulatoriškai. Neblaivus (1,66 prom.) įtariamasis (g. 1996 m.) uždarytas į areštinę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA