Naujos plovyklos dėka – švaresni miesto autobusai Kauno gatvėse | Kas vyksta Kaune

Naujos plovyklos dėka – švaresni miesto autobusai Kauno gatvėse

R. Tenio nuotr.

Atšilus orams, visus apima noras tvarkytis ir švarintis – rengiamos talkos, įvairios tvarkymosi akcijos, o kartais kiekvienas tiesiog bandome kiek įmanoma apsitvarkyti mus supančią aplinką. Švaros virusu šį pavasarį užsikrėtė ir uždaroji akcinė bendrovė „Kauno autobusai“. Antradienį Raudondvario plento autobusų parke duris atvėrė atnaujinta autobusų plovykla, kurioje bus rūpinamasi, jog į gatves išvažiuotų tik švarūs autobusai.

Atnaujintoje modernioje plovykloje – keturi vertikalūs polietileniniai šepečiai, 15 galimų plovimo programų, automatinis arba rankinis režimas. Šios funkcijos užtikrins didelį našumą ir galimybę per valandą išplauti apie 30 autobusų. Šioje plovykloje meistru dirbantis Remigijus Batkevičius pastebi, jog išskirtinumo šiai plovyklai prideda ir tai, kad bus galima autobusus plauti su specialiais purvo tirpikliais bei juos iš karto išvaškuoti.

„Vakar pradėjome plauti pirmuosius autobusus, taigi, jeigu orai bus geri, kauniečiai per kelias savaites pamatys gerokai pagražėjus raudonuosius autobusus,“ – pasiteiravus, ar greitai šios plovyklos įnašą pajus „Kauno autobusų“ keleiviai, su šypsena  pasakoja R. Batkevičius.

UAB „Kauno autobusai“ pastaruoju metu ėmė kardinaliai pertvarkyti transporto priemonių švarinimo sritį: įsteigta nauja plovyklos meistro pareigybė, kuriai pavesta organizuoti ir kontroliuoti abiejų parkų (troleibusų ir autobusų) transporto priemonių ir gamybinių patalpų valymo darbus, sukurta nauja transporto priemonių ir patalpų valymo grupė, įrengta nauja ir kokybiška automatinė transporto priemonių plovykla, kiek anksčiau įsigyti galingi siurbliai siurbimui ir giluminiam valymui.

„Kauno autobusai“ siekia užtikrinti kokybiškas paslaugas visiems, kurie bent kartą keliauja viešuoju transportu, o švara – viena pagrindinių gero aptarnavimo sudedamųjų dalių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA