Kraupi naktis Karmėlavoje: rastas nusišovęs vyras bei sužeista dukra ir jos sugyventinis | Kas vyksta Kaune

Kraupi naktis Karmėlavoje: rastas nusišovęs vyras bei sužeista dukra ir jos sugyventinis

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio naktį Karmėlavoje įvyko šiurpi nelaimė – privačiame name rastas nusišovęs žmogus bei moteris su šautine žaizda krūtinėje.

Gegužės 18 dienos naktį, 01:08 val. gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Karmėlavoje, Šaltinių gatvėje, dega padegtas namas. Apie įvykį priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovams pranešė patys pareigūnai.

Policijos pareigūnams atvykus į įvykio vietą, namo antras aukštas degė atvira liepsna, girdėjosi pagalbos šauksmas. Policijos pareigūnas (kinologas) priėmė žaibišką sprendimą daužti langą – panaudojęs kirvuką ir laužtuvą pateko į vidų.

Pirmajame aukšte 01:28 val buvo rastas nusišovęs žmogus bei sužeista mergina. Ji išnešta į lauką (dalinai sąmoningą). Laukdamas, kol atvažiuos greitoji, suteikė jai skubią pirmąją pagalbą. Moters sugyventinis iššoko iš degančio namo antro aukšto. Nukentėjusioji dukra (dėl šautinės žaizdos krūtinėje) ir jos sugyventinis (dėl šautinės žaizdos rankoje) paguldyti į ligoninę.

Policijos pareigūnų duomenimis, vyras (gimęs 1960 m.) šovė į savo dukterį (gimusią 1995 m.) ir jos sugyventinį (gimusį 1993 m.). Padegė namą ir pats atėmė sau gyvybę neteisėtai laikomu pistoletu. Nelaimė galimai įvyko dėl konflikto.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA