Įžūli vagystė Petrašiūnuose: naktį plėšė bankomatus, vagys buvo itin gerai pasiruošę | Kas vyksta Kaune

Įžūli vagystė Petrašiūnuose: naktį plėšė bankomatus, vagys buvo itin gerai pasiruošę

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio naktį vagišiai vėl darbavosi Kaune. Nusitaikė į neeilinį grobį – bankomatus prie prekybos centro.

Pasak policijos pareigūnų,  gegužės 18 dienos naktį, 02:43 val., gautas pranešimas iš saugos tarnybos darbuotojų, kad prie prekybos centro „Šilas“, esančio Petrašiūnuose, Kaune, suveikė signalizacija. Į įvykio vietą atvykus pareigūnams, rasti sugadinti bankomatai.

Prie minėto prekybos centro yra du bankomatai. Pirminiais duomenimis ilgapirščiai plėšė vieną iš jų. Įvykio vietoje vis dar dirba policija. Įvykio aplinkybės tikslinamos, renkama informacija.

Neoficialiais duomenimis, pirmiausiai plėšimo vietą atvyko apžiūrėti bendrovės „Jungtis“. Jų ekipažas į „Šilo“ prekybos centrą atvyko dėl suveikusių stiklo dūžio daviklių, o tuomet iškvietė policiją. Dar po kurio laiko esą atvyko G4S darbuotojas patikrinti ar iš parduotuvės nieko nedingo. Esą išplėštas bankomatas, susprogdintos 5 vitrinos, 3 vaizdo kameros uždažytos dažais bei apgadintas parduotuvės fasadas.

Tai – ne pirmas rimtas plėšimas, įvykdytas šią savaitę Kaune. Portalas „Kas vyksta Kaune“ rašė, kad pirmadienio naktį žaibiškai apiplėštas prekybos centras „Topo centras“ Savanorių prospekte, iš kurio pavogti išmanieji telefonai „Iphone“, o žala siekia 20 tūkstančių eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA