Prašo pagalbos: ieškomas ne vieną plėšimą galimai įvykdęs asmuo | Kas vyksta Kaune

Prašo pagalbos: ieškomas ne vieną plėšimą galimai įvykdęs asmuo

Kauno VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos (toliau – Kauno apskr. VPK KP NNTV) 2-asis skyrius kreipiasi į visus kauniečius ir portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojus – ieškomas asmuo, galimai įvykdęs net kelias vagystes, grasinęs pardavėjoms peiliu.

Plėšimai užfiksuoti keliose skirtingose vietose ir buvo įvykdyti maždaug kas savaitę.

Š. m. balandžio 21 d. apie 9.50 val. Kaune, Prancūzų g., parduotuvėje, grasindamas pardavėjai peiliu, vyras, veidą užsidengęs šaliku, iš kasos aparato pagrobė apie 210 eurų. Beveik po savaitės, balandžio 30 d., apie 15.50 val. parduotuvėje, esančioje Prancūzų g., Kaune, grasindamas pardavėjai peiliu, vyras, taip pat užsidengęs šaliku veidą, iš parduotuvės kasos aparato pagrobė apie 500 eurų.

Gegužės 6 d. apie 19.00 val. Kaune, Kalniečių g. esančioje parduotuvėje, grasindamas peiliu, vyras, kuris buvo prisidengęs veidą skara, iš kasos aparato pagrobė apie 300 eurų. Nepraėjus nė savaitei, gegužės 12 d., apie 16.00 val. Kaune, Kalniečių g. esančioje parduotuvėje, grasindamas pardavėjai peiliu ir prisidengęs veidą skarele, nepažįstamas vyras iš kasos aparato pagrobė apie 200 eurų.

Vaizdo stebėjimo kameromis užfiksuotas asmuo, galintis turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, pažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, turinčius kitos, tyrimui reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK KP NNTV 2-ojo skyriaus pareigūnus tel. (8 37) 30 35 45, 30 36 14 arba rašyti el. paštu ausra.menseviciene@policija.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA