Inovatyviausias SPA centras Europoje – Birštono kurorte | Kas vyksta Kaune

Inovatyviausias SPA centras Europoje – Birštono kurorte

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Romoje vykusiuose prestižiniuose Europos SPA asociacijos apdovanojimuose paskelbti geriausi 2017 metų Europos SPA centrai. Specialų žiuri prizą už inovatyviausius sveikatinimo sprendimus – unikalaus mineralinio vandens panaudojimą procedūroms, laimėjo Birštone įsikūręs „Vytautas mineral SPA“.

„Nuoširdžiai sveikinu ir džiaugiuosi, kad būtent „Vytautas Mineral SPA“ vardas buvo ištartas apdovanojimų ceremonijos metu. Nuostabu, kai nedidelis Lietuvos kurortas ir jame įsikūręs SPA centras aplenkia didžiuosius Europos miestus ir žymiuosius Europos SPA centrus bei laimi prestižiškiausią šios srities apdovanojimą. Esame įvertinti už inovacijas, reiškia sveikatinimo paslaugų teikimo srityje esame kūrėjai ir pavyzdys kitiems sveikatinimo paslaugų sektoriaus atstovams“, – kalbėjo Birštono merė Nijolė Dirginčienė.

Europos SPA asociacijos apdovanojimai

„Vytautas mineral SPA“ generalinė direktorė Deimantė Laumytė: „Ši žinia nudžiugino, tačiau nebuvo netikėta. Sėkmė aplanko tuos, kurie nuoširdžiai, sistemingai, sunkiai dirba ir tiki tuo, ką daro. Apdovanojimas – viso viešbučio, SPA, medicinos centro, aptarnaujančio personalo, administracijos darbuotojų bendro susitelkimo ir komandinio darbo vaisius. Drąsiai sakome ne tik Lietuvai, bet ir visai Europai, kad esame SPA paslaugų teikimo lyderiai, o gautas prestižinis apdovanojimas įrodo, kad „Vytautas mineral SPA“ realiai turi reikiamas priemones, patirtį ir įgūdžius, galinčius tapti pavyzdžiu net ir garsiausiems Europos SPA centrams.“

2017 metais inovatyviausiu Europoje pripažintas „Vytautas mineral SPA“ sveikatinimo metodas paremtas holistiniu požiūriu į žmogaus sveikatą ir gerovę, o esminis terapijos, gydomųjų vonių, procedūrų ir sveikatinimo priemonių elementas yra unikalūs, iš greta sveikatingumo ir poilsio komplekso esančio gręžinio išgaunami mineralai.

ESPA Inovacijų apdovanojimai – tai prestižinis Europos kurortų asociacijos bei viso Europos sveikatinimo ir sveikatingumo sektoriaus renginys, kuris ne tik suteikia progą būti pastebėtiems ir pripažintiems, tačiau taip pat skatina bendrauti, dalintis gerąja praktika ir tobulėti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA