Sunkus specialiųjų tarnybų savaitgalis: gelbėta galimai nusižudyti norėjusi moteris ir į šulinį įstrigęs gyvūnas | Kas vyksta Kaune

Sunkus specialiųjų tarnybų savaitgalis: gelbėta galimai nusižudyti norėjusi moteris ir į šulinį įstrigęs gyvūnas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nuo penktadienio iki sekmadienio specialiosios tarnybos turėjo begalę darbo. Išties šiltą savaitgalį netrūko įvairiausių įvykių. Deja, ne visiems, patekusiems į bėdą, baigėsi gerai.

Penktadienio vakarą, 21:31 val. gautas pranešimas, kad Partizanų gatvėje, Kaune, reikalinga pagalba patekti į butą, viduje galimai moteriai sutriko sveikata. Laužtuvu atidarytos medinės buto durys, viduje rasta T. K. Moteris nerodė jokių gyvybės ženklų.

Šeštadienį, gegužės 13 dieną, 18:38 vql. specialiosioms tarnyboms pranešta, kad Kaune, Marvelės upėje, ties Paupelio gatve, rastas negyvas kaimynas. Žmogaus kūnas gulėjo upelyje, kojos buvo ant kranto. Iškeltas V. Z. (1960 m.) kūnas.

Gegužės 13 dienos popietę, Šlienavos kaime, Dubravų gatvėje, Kauno rajone, gautas pranešimas, kad į kanalizacijos šulinį įkrito arklys. Kanalizacijos duobėje buvo įsmukusios galinės arklio kojos. Arklys ištrauktas iš duobės ir perduotas savininkui.

Sekmadienį Kaune, Drobės gatvėje, 18:58 val. specialiosios tarnybos vyko gelbėti moters. Pranešta, kad ji nori nušokti iš 3 aukšto. Ant 3 aukšto lango atbrailos buvo moteris, grasino nušokti. I. M. (1982 m.) įtraukta į balkoną ir perduota medikams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA