Pareigūnams teko tramdyti smurtautojus: sūnaus kirčių neišvengė ir motina | Kas vyksta Kaune

Pareigūnams teko tramdyti smurtautojus: sūnaus kirčių neišvengė ir motina

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienis Kaune ir Kauno rajone pasižymėjo įvairaus pobūdžio smurto atvejais. Smurtavo ne tik suaugusieji, bet ir nepilnamečiai. Pakelta ranka net prieš tėvus.

Šeštadienį apie 13 val. Kaune, Baltų prospekte, namuose, vyras (g. 1989 m.), mažamečių (g. 2000 m. ir g. 2015 m.) vaikų akivaizdoje, pargriovęs koridoriuje ant grindų moterį (g. 1977 m.) mušė ją rankomis ir kojomis. Pasak specialiųjų tarnybų atstovų, jai dėl patirtų kūno sužalojimų įteiktas siuntimas į VTMT Kauno skyrių.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

Taip pat šeštadienio vakarą, apie 20 val. 50 min. Kauno rajone, Giraitės kaime, namuose, vyras (g. 1981 m.), dviejų mažamečių vaikų akivaizdoje, konfliktavo su žmona (g. 1979 m.).

Policijos pareigūnų teigimu, nukentėjo abu asmenys – moteris (nubrozdinta kairės rankos alkūnė bei skundėsi dešinės rankos skausmais). Vyras (nagais apdraskyta dešinė ranka) uždaryti į areštinę. Vaikai perduoti giminaičiams.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

Gegužės 14 d. apie 15 val. 40 min. popiet, Kaune, Verkių gatvėje, namuose, nepilnametis (g. 2000 m.) smurtavo (spardėsi, sukinėjo rankas) prieš motiną (g. 1959 m.). Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA