Į buvusį Ryšių istorijos muziejaus kiemelį vėl sugrįžo gyvybė | Kas vyksta Kaune

Į buvusį Ryšių istorijos muziejaus kiemelį vėl sugrįžo gyvybė

Organizatorių nuotr.

Po dviejų metų pertraukos į buvusį Ryšių istorijos muziejaus kiemelį vėl užsuko gyvybė. Penktadienį vakarą į „Adform kiemelio“ atidarymo šventę susirinko virš pusė tūkstančio žmonių.

Startą ilgai ir turiningai kiemelio vasarai davė Vidas Bareikis, kartu su „2drummers“ bei Prano Dapšausko vadovaujamu pučiamųjų ansambli „Blėkvaris“.

Nors buvo ir vėsoka, tačiau susirinkusieji jau nuo pat pirmos dainos „Žmogus orkestras“ aktyviai įsijungė į koncertą bei šoko kartu su Vidu Bareikiu.

„Stebint šią publiką aš tik dar kartą įsitikinau, kaip Kaunui trūko tokios vietos, o kai pagalvoji, jog dar net neprasidėjo vasara ir kiek čia dar laukia nuostabių pasirodymų“, – atidarymu džiaugėsi „Adform kiemelio“ kultūros projektų vadovė Monika Žulytė.

Penktadienio vakarą teigiama aura tiesiog plazdėjo virš kiemelio. Buvo matyti, jog kauniečiai pasiilgo šilto vasaros sezono bei koncertų po atviru dangumi.

Šią vasarą „Adform kiemelyje“ lauks daugybė žinomų grupių bei atlikėjų – Saulės kliošas, Alina Orlova, GJan, Colours of Bubbles, G&G Sindikatas, Linas Adomaitis, Golden Parazyth, Jurga Šeduikytė, Monika Linkytė, Beissoul & Einius, Biplan, Vaidas Baumila, Garbanotas Bosistas bei kiti.

„Esame tikri, kad teigiama šios vietos aura ir organizatorių pastangos leis pajusti ypatingą atmosferą kiekvieno renginio metu. Matydami „Adform kiemelyje“ pasirodysiančių atlikėjų sąrašą, jau dabar su nekantrumu laukiame kiekvieno jų ir tikime, kad kiekvienas koncertas bus išskirtinis ir įsimintinas“, – sakė „Adform Lietuva“ Kauno skyriaus vadovas Linas Katilius.

Šeštadienį kauniečių laukia antrasis nemokamas „Adform kiemelio“ atsidarymo šventės koncertas su grupe „The Roop“. Tai taip pat bus ir Kauno Senamiesčio sezono atidarymo dūzgės bei oficialus bravoro „Genys Brewing Co.“ alaus krano „Kalifornikacija“ atidengimas.

„Adform kiemelis“ bus didžiausia koncertų erdvė Kaune po atviru dangumi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA