„Kauno Adrenalinas“ 2 metų gimtadienio proga kviečia dalyvauti išskirtiniame renginyje | Kas vyksta Kaune

„Kauno Adrenalinas“ 2 metų gimtadienio proga kviečia dalyvauti išskirtiniame renginyje

Organizatorių nuotr.

Nors už lango orai dar nedžiugina, bet pramoginės orientacinės automobilių varžybos „Kauno Adrenalinas“ kviečia visus kauniečius į savo gimtadienio šventę.

Dviejų metų sukaktį švenčiantis Adrenalinas žada nustebinti jau visko mačiusius, todėl gegužės 19 dieną dalyvių lauks cirko artistai, netikėtos užduotys unikaliausiuose Kauno kampeliuose, prizai, kurių bus dar daugiau nei įprastai, vaišės, gimtadienio tortas ir žinoma fejerverkai.

“Be Jūsų nebūtų mūsų, todėl gimtadienio proga paruošėme stulbinantį kiekį staigmenų, kurių negalite praleisti, tad šiuo renginiu džiaukimės visi kartu” – teigia vienas iš renginio organizatorių Rytis Baranauskas.

Varžybų metu dalyviai automobiliais tyrinės Kauną ir turės galimybę pažinti slapčiausias jo vietas remdamiesi pateiktomis užuominomis. Organizatoriai šiai šventei esą ruošėsi labai atsakingai, todėl ilgai ieškojo ypatingų vietų mieste, norėdami nustebinti ir priversti šiek tiek pasukti galvas.

Kauniečiai ir miesto svečiai, ketinantys apsilankyti renginyje, raginami pasikviesti draugus (ekipažą sudaro nuo 2 iki 5 žmonių), išmanųjį telefoną ar fotoaparatą, žemėlapį ar GPS, nes „Kauno Adrenalino“ organizatoriai esą paruošė kraują stingdančias užduotis ir prasitaria, jog garantuoja, kad laikas tiesiog praskries, o pasiekę finišą nenorėsite sustoti.

Rezultatai bus tradiciškai švenčiami su trenksmu, daug garso, šviesomis, nemokamomis vaišėmis ir gėrimais pačiame šauniausiame vakarėlyje, vyksiančiame „Olympic Casino“.

Registracija į „Kauno Adrenalino“ gimtadienį gegužės 19 dieną, penktadienį, 19:00 čia.

Daugiau informacijos apie renginį – čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA