Masinė avarija aplinkkelyje: susidūrė 6 automobiliai | Kas vyksta Kaune

Masinė avarija aplinkkelyje: susidūrė 6 automobiliai

Skaitytojų nuotr.

Islandijos plento tiltas netoli prekybos ir pramogų centro „Mega“ tuoj užsitarnaus užkeiktos vietos vardą – tai tikrai avaringas ruožas, į kurį Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato ( Kauno apskrities VPK) pareigūnams kartais tenka vykti net kelis kartus per parą. Šiandienos pavakarys – ne išimtis.

Eismo įvykis įvyko Islandijos plento tilte prie Kleboniškio miško, važiuojant link „Megos“. Kauno apskrities VPK pareigūnai pranešimą apie eismo įvykį gavo 19:11 val. Pranešime pranešama apie eismo įvykį, kuris stebina apgadintų automobilių skaičiumi – vienas į kitą iš eilės, lyg traukinio vagonai, įvažiavo net šeši automobiliai. Bent jau apie tokį skaičių buvo pranešta pareigūnams, tačiau yra liudininkų, teigiančių, kad dalyvavo ir daugiau automobilių.

Pirminiais duomenimis, nukentėjusių asmenų nėra. Šiuo metu patruliai yra išvykę į įvykio vietą, jo aplinkybės bus tiriamos.

Pranešame, kad šiuo metu toje kelio atkarpoje sparčiai formuojasi spūstys, jeigu turite galimybę, rinkis kitus kelius, vengdami aplinkkelio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA