Kaunietis daugiabučio aikštelę pavertė privačiu garažu | Kas vyksta Kaune

Kaunietis daugiabučio aikštelę pavertė privačiu garažu

Stop kadras

Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietė Giedrė, ji pasakojo, kad Baltų pr. 2 daugiabučio reikmėms priklausančioje aikštelėje savo transportą stato Baltų pr. 4 namo gyventojas. Ir stato ne vieną, o visus 6 automobilius. Spėjama, kad šis skaičius negalutinis.

Giedrė rašo: „Žmogus iš Baltų pr. 4 namo nejaučia ribų ir savivaliauja daugiabučio namo automobilių stovėjimo aikštelėje. Problemų kėlė ir buvęs Baltų pr. 2 namo gyventojas. Jis, kaip iš video medžiagos matyti, gegužės 10 d. ,,dovanojo” vieną mašiną kitam – minimam Baltų pr. 4 namo gyventojui, o kitą visam laikui išvarė.

Aikštelėje Baltų pr. 4 namo gyventojas kolekcionuoja automobilius. Jau 3 m. turi 5-6 automobilius, iš kurių važinėja tik su dviem (pamainomis). Automobiliai yra nuolatos rotacijos būdu keičiami. Nežinau ar čia yra žmogiška bendrojo namo aikštelėje statyti, juk yra garažai, stovėjimo aikštelės.

Čia kalbame ne apie 2 automobilius, kai šeima turi. Šis gyventojas ant visų automobilių yra užsiklijavęs ženklą „Neįgalusis”. Kam neįgaliam žmogui tiek daug automobilių? Kaip šis žmogus gali laikyti tiek automobilių kaip nuosavoje aikštelėje? Šie automobiliai yra nuolatos laikomi tose pačiose vietose, kaip laužas, užima daug aikštelės ir nei vienas namo gyventojas negalime pastatyti automobilio. Esame priversti statyti ant šaligatvių, ir gauname baudas, kurias tenka mokėti už šiuos savivaliautojus. Kaip keisti situaciją?”, – klausia Giedrė.

Ji pasakojo, kad šnekėta su pačiu automobilių statytoju, tačiau atsakyta, kad nieko jam esą nepadarys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA