Pasipiktinęs kaunietis apie statybų darbus – „kodėl taip leidžiama?“ | Kas vyksta Kaune

Pasipiktinęs kaunietis apie statybų darbus – „kodėl taip leidžiama?“

Skaitytojų nuotr.

Kaunas tikrai tvarkosi ir tai visiems į naudą, tačiau geroji tvarkymosi pusė ne visada iškart atneša pozityvias mintis. Praėjusią savaitę portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė skaitytojo laiško, kuriame jis kritikuoja vienus statybų darbus, kurie, jo nuomone, yra labai netvarkingi ir tęsiasi jau kelis mėnesius.

[galerija kiek=”4″]

Skaitytojas skundžiasi objekto, esančio Savanorių prospekte 277, vykdomais statybų darbais, pabrėždamas net kelis akivaizdžius trūkumus. „Statybų technika stovi ant šaligatvio, šaligatvis purvinas, plytelės sulaužytos. Statybų darbų teritorija neaptverta, nepadaryti saugūs praėjimai pėstiesiems“, – laiške rašo skaitytojas.

Informacija buvo perduoda Kauno miesto savivaldybei, kurie susisiekė su objekto darbų vykdymo vadovais. Šie pažadėjo, kad situacija pagerės, tačiau šiandien ryte situacija buvo visiškai ta pati – pėsčiųjų taku važiavo sunkvežimiai, papildomo praėjimo pėstiesiems matyti neteko.

Susisiekus su vienu iš objekto darbų vykdytojų paaiškėjo, jog su tokiais kauniečių skundais jie jau yra susipažinę ir stengiasi tvarkyti esamą situaciją, tačiau ne viską įmanoma sukontroliuoti. Pavyzdžiui, pėsčiųjų takais šiuo metu važinėja kelininkai iš kito miesto, kadangi jie neturi jokio kito kelio pasiekti tam tikras objekto vietas. Taip pat objektą juosia tvoros, tačiau dėl vykdomų aplinkos tvarkymo darbų, jas dažnai tenka perkelti ar patraukti.

„Mes tikrai atsiprašome kauniečių dėl susidariusių nepatogumų. Galime pasakyti, jog darbai dideliais tempais prie pabaigos ir šaligatviai bus tvarkomi jau kitą savaitę, šaligatvis bus sutvarkytas, sudėtos naujos plytelės,“ – situacijos gerinimo planais dalijasi anonimu išlikti norintis vienas iš objekto darbų vadovų.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA