Šalyje vyksta rinkimai | Kas vyksta Kaune

Šalyje vyksta rinkimai

BNS 2017/05/07 07:21
Asociatyvi/archyvas

Lietuvoje sekmadienį vyksta balsavimas antrajame ture renkant Seimo narį Anykščių-Panevėžio apygardoje bei merus Jonavos ir Šakių rajonuose.

Balsavimas rinkimų apylinkėse vyksta nuo 7 iki 20 valandos. Šiose trijose apygardose yra beveik 95 tūkst. rinkėjų, aktyvumas pirmajame ture siekė apie 30 procentų.

Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) vadovas Zenonas Vaigauskas tikisi, kad rinkimų laimėtojai bus žinomi apie 22 valandą.

„Tikimės, jei neatsitiks kažkokių problemų, kad tie rezultatai bus žinomi apie 22 val., nes praėjusį kartą paskutinės rinkimų apylinkės rezultatus baigė skelbti 23.40 val., o dabar paskelbs greičiau, nes biuletenių skaičiuot tik du“, – BNS sakė Z.Vaigauskas.

Dėl Seimo nario mandato Anykščių-Panevėžio apygardoje varžosi Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovas Antanas Baura bei Lietuvos centro partijos atstovas Kristupas Krivickas.

Dėl Jonavos rajono mero posto kovoja socialdemokratas Eugenijus Sabutis ir liberalas Remigijus Osauskas, Šakių rajono mero vietos – konservatorius Edgaras Pilypaitis ir centristas Vidas Cikana.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA