Pagrindinė Karmėlavos gatvė bus atnaujinta anksčiau, nei planuota | Kas vyksta Kaune

Pagrindinė Karmėlavos gatvė bus atnaujinta anksčiau, nei planuota

KRS nuotr.

Karmėlavos Vilniaus gatvės rekonstrukcijos darbus planuojama baigti dar šiais metais, nors pagal sutartį tam yra numatyti 3 metai.

Tai patvirtino darbus atliekančios UAB „Fegda“ Kauno filialo vadovas Oskaras Bardziliauskas susitikime su Kauno rajono savivaldybės administracijos vadovais – direktoriumi Antanu Nesteckiu ir jo pavaduotoju Šarūnu Šukevičiumi.

„Fegdos“ atstovas užsakovus patikino, kad pagrindinius šaligatvių įrengimo ir gatvės apšvietimo darbus planuojama atlikti iki metų pabaigos, jei leis oro sąlygos ir kitos aplinkybės.

Vilniaus gatvės rekonstrukcija buvo pradėta 2016 m. lapkričio mėnesį. Pirmiausia buvo pradėti tiesti nauji lietaus nuotėkų tinklai.

Pagal projektą taip pat numatyta Karmėlavos gale, ties daugiabučių kvartalu, įrengti šviesoforą, o ties Balio Buračo gimnazija – papildomą viešojo transporto stotelę. Vykdant rekonstrukciją bus šiek tiek pertvarkytos ir automobilių stovėjimo vietos.

Rangovas su užsakovu aptarė darbų eigą ir jų vykdymą, kai tarptautinis Kauno oro uostas Karmėlavoje vasarą, prasidėjus Vilniaus oro uosto rekonstrukcija, laikinai taps pagrindiniu šalies oro uostu. Tikimasi, kad darbai dėl to nesustos ir netrukdys padidėjusiam eismui.

Automobilių kelių direkcija prie susisiekimo ministerijos planuoja dar šiais metais baigti ir važiuojamosios kelio dalies asfalto dangos atnaujinimo darbus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA